2777
2789

من یه جورایی افسردگی دارم 

از خونه فقط برای کلاسام می رم بیرون و اصلا بیرون رو دوست ندارم فقط و فقط دوست دارم تو خونه باشم 

الان خانوادم شمال جا گرفتن به زور می خوان ببرنم منم واقعا دوست ندارم برم و حالم بد می شه 

نمی دونم چیکار کنم

کاربری دست دو نفر هستش ❤️

والا نمیدونم اسم این حالت اگه افسردگیه پس من نزدیک 4 ماهی میشه افسردم 😐

بابا خونه راحت تریم دیگه درونگراییم چه ربطی به افسردگی داره 

ولی توعم حتما برو فکر اینو کن مناظر قشنگ طبیعت و درختا و جنگل رو میبینی، توی طول مسیرم با هنذفری یا هدفون آهنگ گوش میدی فکر میکنی راجب هرچی دلت میخواد

راحتی خوش میگذره 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.