2777
2789
عنوان

تا حالا با خواستگار دیدید دعوا بشه

157 بازدید | 19 پست

من یه خواستگار دارم که تاپیک قبلی گفتم امروز بدون اطلاع من امدن... پدرم با لحن بد و زننده صحبت کرد .

گفت من دختری ندارم که وقت ازدواجش باشد .هرریی

چقدر دنیای آدم زیباست .اگه خوب ببینه

بابات عین بابای منه🤦‍♀️😂😂

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من وارد۱۶سالم اون ۳۱ هستش

من تقریبا همسن خودت بودم همه ردکردن الان سینگل موندم😐😐

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

ما اختلاف سن زیادم داریم

به نظرم قبول نکن من خودم از اینا بودم که میگفتم اختلاف سنی واقعا خوبه 

با همسر اولم دوسال اختلاف سنی داشتیم عالی بودیم 

با همسر دوم بیشتر شاید از نظر مالی و اخلاقی بهتر باشه 

اما واقعا خیلی حسرت به دلم چون یه سری کارا تفریحات رو نمیکنه

به نظرم قبول نکن من خودم از اینا بودم که میگفتم اختلاف سنی واقعا خوبه با همسر اولم دوسال اختلاف سنی ...

الان با دومی چن سال اختلاف دارید

چقدر دنیای آدم زیباست .اگه خوب ببینه