2777
2789
عنوان

من از زندگی خستم

55 بازدید | 4 پست

اون موقع ها که پر انرژی بودم و برای همه چیز تلاش میکردم منو خیلی محکم و باغیرت میدیدن آدمی که هرچی بخپاد همپن لحظه با ارادش بهش میرسه بخاطر اینکه وضع مالیمونم نسبت به اطرافیان بهتر بود خب ادم سرزنده و شادی بودم

بهم بشدت سخت گرفتن طردم کردن اذیتم کردن و هرروز احساس گناه داشتم خونوادم طرفداریمو نکردن و من توی ذهنم اینجوری فکر میکردم که لابد من بدم(واقعا گناهی نداشتم) بخاطر مریضی عصبیم مسخره شدم و

الان بزرگ شدم ولی تمام انرژیم تحلیل رفته تا جایی که تونستم جنگیدم تا جایی که تونستم بیشتر از چیزی که باید تلاش کردم دفاع کردم ولی بی نتیجه میدیدم از ضعیفا حمایت میشه ضعیفارو بیشتر میخوان

افسرده و بی‌حال شدم کسی نفهمید افسردگی دارم چندساله حتی خودم فکر میکردم واقعا کندم واقعا نفهمم واقعا اخلاقم بده

ضعیف شدم فکر کردم الانکه به هدفشون رسیدن و ضعیفم پس منو میخوان ولی دیدم نه ضرر که نمی‌رسونن ولی سودم ندارن بجاش هرروز و هر لحظه خودم دارم به خودم ضرر میرسونم

من سنم کم بود چرا کسی درکم نکرد!الانم درکم نمیکنن پس کی قراره منو بفهمن ورا بقیه رو میفهمن ولی منو نه؟!عجیبه

انرژی ندارم واقعاً خودم میدونم اگه تصمیم برای کاری بگیرم انجامش میدم بشدت رقابتی ام و خیلی راحت میتونم برنده شم ولی الان مثل بچه هام ینفر باید دستمو بگیره گم نشم انگار

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

کاش میشد خدا بغلم میکرد منو با خودش می‌برد حس میکنم خدا هم منو نمیخواد یا پرتم کرده اینجا برا خودم

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى 
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است.

اینو با پیامبر بود نه با من

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه