2777
2789
دقیقا البته مهم نبود برام حسود نبودم ، سنم که بیشتر شد هر چی دویدم زندگیم بهتر بشه نشد مثل یکی که از ...

میفهمم 

انشالله از این به بعد خدا دستتو بگیره جبران باشه 

یه جا خوندم به زمان بندی خدا اعتماد کن اون زمانش شبیه زمان ما نیست 

نمی‌دونم چقدر درسته چون خودمم درجا میزنم 😂

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش یاد بگیر بخدا

نمیدونم چرا نمیتونم 

خواهرزاده‌ام رو از ما کرده انقدر میکشه سمت خودش 

میدونه اون عشق فوتباله زنگ میزنه خونشون در مورد فوتبال باهاش حرف میزنه  که جذبش کنه ولی من باهاش در مورد فوتبال حرف میزنم حال نمیکنه  با من حالا ابن یه نمونه کوچیکه که شاید خیلی هم برات جالب نباشه ولی چند تا خواهر شوهر و جاری داره همشون رو رو یه انگشت میچرخونه البته به جز جاری کوچیکه 

نمیدونم چرا نمیتونم خواهرزاده‌ام رو از ما کرده انقدر میکشه سمت خودش میدونه اون عشق فوتباله زنگ میزنه ...

ببین اون انقد تمرین کرده که دیگه حتی تظاهری هم انجام بده کسی نمی‌فهمه حال میکنن 

توام از عمق جونت تظاهر کن به علاقه به فوتبال اب و تاب بده و..

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

سلامته۲تا بچه داره یه شوهر پولداره  هرچی دلش بخواد می‌خره وهیچ محدودیتی تو پول خرج کردن نداره و دغدغه آخر برج و پول نداره واقعا خوش به حالش البته اینم بگم پدرش معتاد و مستاجره شوهرشم تازه سه ساله پولدارشده و خونه عوض کردن و ویلا و ماشین ولی چون تازه به پول رسیده خیلی ذوق داره همش در حال خریده خوش به حالش 

ببین اون انقد تمرین کرده که دیگه حتی تظاهری هم انجام بده کسی نمی‌فهمه حال میکنن توام از عمق جونت تظا ...

چه قشنگ گفتی 

واقعا باید همین کار  کنم چون اصلا اهل تظاهر نیستم اولش احتمالا سخته 

چه چیز خوبی یادم دادی 

ممنونم