2777
2789
عنوان

وای چقدر جو سایت سمی شده

465 بازدید | 50 پست

یعنی یه موضوع واسه تبادل نظر میذاری 

کاربرا اصن دقت نمیکنن درباره چیه فقط منتظرن تا با استارتر مخالفت کنن و بهش حمله ور شن 

نه تنها تو تاپیکای خودم بلکه تو اکثر تاپیکا همینه 

فقط میان که گیر بدن و ایراد بنی اسرائیلی بگیرن 

روز به روزم بدتر میشه ...یسری ها هم که میخوان نظر منطقی بدن یجوری با حالت طلبکارانه میگن انگار ارث باباشونو خوردی😑

خب قطعا اعصاب استارترم خورد میکنن.

یذره با ملاطفت برخورد کنید به جایی برنمیخوره

هر چند به نظرم اینجور کاربرا اعصابشون از جای دیگه خورده میان تو نی نی سایت خودشونو خالی میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باهات موافقم 

چقدررر باهات موافقممم

اینجور آدما اعصاب و روان و محترمانه برخورد کردن منم بهم میریزن 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چققققدر این کاربرای مرد زیاد شدن و گوه میخورن

بابا برید گمشید راجع به مشکلات نعوظ و زود انزالی با هم اختلاط کنید چرا درباره زن و مسائل مربوط به زن گوه مفت میخورید

اه

عصبی شدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نمییییپسندییییی بار و بندیلتو ببند برووو، به زور نگهت داشتن؟😒

فقط برای اینکه تایید کنم حرفتو🤣

شرط اول ورود به سایت دعواس

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

من تو یه تاپیک گفتم نمیخوام طلاق بگیرم همه اومدن قورتم دادن که خاک بر سرت باید طلاق بگیری

بعد فرداش یه تاپیک زدم گفتم میخوام طلاق بگیرم گفتن واه طلاق راه آخره خوب نیست و نکن

چقدر باهات موافقم چقدررر باهات موافقممماینجور آدما اعصاب و روان و محترمانه برخورد کردن منم بهم میریز ...

آره واقعا من اولش هیچی نمیگم ولی دیگه اعصاب منم بهم میریزن و مجبورم تند جواب بدم 

يه روز يكي اينجا انقدر بد بهم توهين كرد كه حد نداشت

به خانوادم و جد و آبادم توهين كرد،چرا؟!چون استارتر كيسه صفراش مشكل داشت دكتر گفت جراحي كن منم به استارتر گفتم اره جراحي كن منم جراحي كردم راحت شدم

اين طرف اصرار كه نبايد جراحي كني تهش به من توهين كرد.

بد دلم شكست…

دُخى چشم عسلى😍
درستهخود من امروز حالم زیاد خوش نیست ولی یه کامنت هایی گذاشتم که بعدش پشیمون شدم

واقعا باید حواسمونو جمع کنیم که دل کسی رو نشکنیم 

فضا مجازیه ولی پشت هر کاربری یه آدم هست که فکر و احساس داره 

من تو یه تاپیک گفتم نمیخوام طلاق بگیرم همه اومدن قورتم دادن که خاک بر سرت باید طلاق بگیریبعد فرداش ی ...

همینه میگن که به ساز مردم نرقص 

والا معلوم نیست چه مرضیه که دلشون میخواد کلا مخالفت کنن بگن نه ما خیلی متفاوت و عاقلیم

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)