2777
2789
عنوان

امروز خونه فامیل دوتا از خاطرخواه های دخترخالم باهم دعواشون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 31 پست
چقد دلت مهربونه ❤️

ووارنیجفحزبهجزلخ🥺🥺🥺😍🫂❤️دورت بگردم 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالت شبیه کیه کنجکاو شدم

واقعا شبیه بازیگر خاصی نیست یا اگر هم هست یادم نمیاد😅

ولی چشماش عسلی درشته 

پوستشم سفید و موهاشم قهوه ای روشن

هیکلش هم باربیییی 

کلا خیلی ناز و تو دل بروئه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

دختردایی منم خوشگل بود پسرای شهرمون یکی درمیون عاشقش بودن ۱۴ سالگی زوری دادنش به یه پسره ۲۵ ساله زوری با تهدید طلاقشو گرفتن 

مجرد بود خیلی باهم اخت بودیم هروقت میرفتیم بیرون سرش دعوا میشد 

من هم یه دوست داشتم 

خیلیییییی زیاد بود 

دبیرستان که بودیم دو تا پسر عموهاش هر شب میومدن خاستگاریش! 

هر شب هم دعا می‌کردند تو کوچه سر این 

آخر سر باباش گفت اولین خاستگاری که بیاد جز دین دو نا میدم بری ... همون ماه رفت شهرستانشون با شوهر برگشت !

من عاشق خودت شدم😂

وااای ذوق به خدااا🥺🥺😂😍🫂🫂بیا بغلمممم🥲💙 

خدانکنه قشنگم❤️❤️❤️میشه با این دل مهربونت برام دعا کنی🥹

اگر قابل باشم ...🥺

حتماااا عزیزدلم❤️

کسی عاشقم نیس

اگرم باشه نمیدونم

🥲 تنها تجربه ام یکی‌ دو بار نگاهه...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من عاشق شخصیت و قلب بزرگ خودت شدم 😍

😍🔥 اگه رمان بود، اون خواستگار دومی میومد سراغ اسی

میگفت دختر به خانومی اسی تو عمرم ندیدم!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب