2777
2789

وقتی پسرم به دنیا اومد مامانم برای پسرم یه پلاک و ان یکاد گرفته یه 2 گرمی هست  چون میدونه ک من طلاهامو نمیدم دو تا النگو  باریک دارم با یه جفت گوشواره.. بقیه طلاهام همش فروخته شد برای  خونه موقعی ک دست گذاشت توی تعمیرات خونه گفت نه بابا زیاد نمیشه خرجش گفتمش نکن نصف و نیمه میشه و پول لازم میشی  بعدش گفت نه دقیقا همینجور شد و طلاهامو فروخت.. حالا چند روزیه گیر داده ب این پلاک میگه بده پول لازم دارم حداقل 15 تومن میشه بزنم به یه زخمی چون بدهکار هست و مرده پولش و میخواد بهش میگم این یادگاریه نمیخوام بدمش پاشو کرده تو یه کفش بده بعدا مثلشو میرم میخرم  ولی من دوست ندارم بش بدم میترسم یه روز از نبودم سو استفاده کنه ببره بفروشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا وضع خیلی خراب همه تحت فشار شدید هستن 

شوهر منم یه زمانی ریالی از حقوق من خرج نمی‌کرد تمام طلا و کادو ها مال من بود اما الان مجبوریم دوتایی هرچی داریم بذاریم وسط خرج کنیم چاره ای نیست 

یه بار سر یه مقدار طلا یادگاری ما هم به اختلاف خوردیم اما مگه درد یواشکی بفروشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی