2777
2789

عمر ادما محدوده و همه ی ادما حق زندگی و خوشگذرونی دارن وقتی دو نفر با گذشت چندین سال زندگیه مشترک به نتیجه نمیرسن بهتره جدا بشن چون اون زندگی و اون فضا برای رشد بچه ها هم اصلا خوب نیست و تو روحیشون تاثیر میذاره

لطفا با ترحم به بچه های طلاق نگاه نکنید

ماهارو از گفتن این قضیه نترسونید

وای دستت درد نکنه من یه ماهه دارم زجر میکشم به خاطر پسرم از بس میگن بچه ات گناه دا ه و....خودم کم درد دارم اونا هم بیشترش میکنن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
وای دستت درد نکنه من یه ماهه دارم زجر میکشم به خاطر پسرم از بس میگن بچه ات گناه دا ه و....خودم کم در ...

خانمی اگه فکر میکنی بچت اینجوری زندگی بهتری داره اصلا به حرف کسی توجه نکن به مامان منم زیاد میگفتن

حتی هنوزم پیش میاد اطرافیان با ترحم به من و خواهرم نگاه کنن در صورتی که از زندگیه قبلمون خیلی خیلی موفق تر و شادتریم

به دیگران اهمیت نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی اگه فکر میکنی بچت اینجوری زندگی بهتری داره اصلا به حرف کسی توجه نکن به مامان منم زیاد میگفتن ...

برا من خیلی بهتره ولی برا بچم دو دلم

خانمی اگه فکر میکنی بچت اینجوری زندگی بهتری داره اصلا به حرف کسی توجه نکن به مامان منم زیاد میگفتن ...

اگه بچه رو بدن بهمون آره خیلی بهتره ولی اگه بچه رو ازت جداکنن با این وابستگی چکار کنیم .. من فقط بخاطر دخترم طلاق نمیگیرم چون خیلی بهم وابسته ایم و مطمعنم که شوهرم ازم جداش میکنه

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا
اره تا ۷ سال میترسم بعدش ازم بگیرتش

نهایتا اگه این اتفاق افتاد نه سالگی خودش حق انتخاب داره

هر چند ما خودمون خیلی وابستگیی به پدرم نداشتیم و سنمونم با پسر کوچولوت فرق داشت

اگه دیدی واقعا به صلاحشه این کار رو انجام بده

نهایتا اگه این اتفاق افتاد نه سالگی خودش حق انتخاب داره هر چند ما خودمون خیلی وابستگیی به پدرم نداش ...

پسرم خیلی وابسته است ولی خیای هم فهمیده است الان یه ماه ولمون کرده رفته پسرم فهمیده سراغش رو مستقیم نمیگیره ولی بغض و بهونه گیری داره هر حیون یا کار تونی میبینه سراغ بابای اونا رو میگیره

پسرم خیلی وابسته است ولی خیای هم فهمیده است الان یه ماه ولمون کرده رفته پسرم فهمیده سراغش رو مستقیم ...

اینکه انقدر فهمیدست خیلی خوبه ولی پسرت رو حتما ببر پیش مشاور که ذهنش رو اروم و اماده کنه

پسرم خیلی وابسته است ولی خیای هم فهمیده است الان یه ماه ولمون کرده رفته پسرم فهمیده سراغش رو مستقیم ...

اگه ول کرده رفته که بهترین بهانه رو داری ول کن برو برا طلاق بابایی که یه ماهه ول کرده رفته مطمئن باش قبول زحمت نمیکنه حضانت بچه رو قبول کنه و میده به خودت

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

ترحم که خوبه

به آدم بعنوان یه وصله ناجور نگاه کردن یک عمر

موقع وصلت کردن باهامون انگار از مریخ اومدیم عجیب و غریب و بدیم بدرد زندگی کردن باهاشون نمیخوریممم😖

خدایا،مرا آن ده که آن به