2777
2789

مرد زندگی نمیشه

شوهر نمیشه 

تکیه گاه نمیشه همراه نمیشه 

پدر خوبی نمیشه

ادم امنی نمیشه 

نمیشه باهاش زندگی خوب و سالمی ساخت 

حالا نینی سایتی های عزیزی وحشی گری پرخاشگری یه مرد رو عادی جلوه میدید و زنی که بابت کتک خوردن و تحقیر شدن میخواد طلاق بگیره سرزنش میکنین

از من به شما نصیحت عاقبت خوشی نداره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چکار کنن بخاطر یه کتک خونه و بچه هاشونو ول کنن مجبورن تحمل کنن بخاطر بچه هاشون

خونه؟

چه خونه ای؟؟خونه ای که توش رو مادر خانواده دست بلند میکنن ارزش موندن داره؟

خیلی بچه ها رو ببینی دائما کتک خوردن مادرشون رو دیدن و روانی واسشون نمونده..وضعشون خیلی از بچه های طلاق بدتره..

مردواقعی و خوب  میشه همه چیز ادم

بعدشم زنه‌هم سیلی بش زد 

زندگی همینه همه چی توش هست

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چرا همش تقصیر مرده شاید زن کار بدی کرده باشه و مرد عصبانی شده کنترلشو از دس داده

ذهنیتتو درست کن این اسمش وحشیگری و پرخاشگریه که واستون عادی شده متاسفانه. 

غلط کرده کنترلشو از دست داده

ادمی که دست رو زن بلند میکنه وحشیه جای دفاع نداره

خب پس چکار کنن بخاطر یه کتک خونه و بچه هاشونو ول کنن مجبورن تحمل کنن بخاطر بچه هاشون

هیچ زنی لایق کتک خوردن نیست 

یسری از مردا قبل از بچه دار شدن خودشونو نشون میدن نباید دیگه ادامه بدی

و اینکه قرار نیست بخاطر بچه تحمل کنی مگه آدم چندبار زندگی میکنه🫠

من بشدت کتک میخورم اگرحرف بزنم روحرفش ولی خب هیچ تکیه گاهی ندارم ک ازش بترسه مجبورم همیشه سکوت کنم البته دست خودش نیس دربچگی مادری روانی داشت ک بشدت اونوکتک میزدوب روح روان شوهرم اسیب جدی  دید

من معتقدم مردی ک کتک میزنه ریشه در کودکی داره این وحشی گریش لعنت برماورش روزی هزارابارمیگم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!