2777
2789
بله من وکیلم

در مورد رشته تون سوال دارم

شما کدوم دانشگاه درس خوندین؟ دولتی پیام نور یا آزاد

آزمون وکالت یا سر دفتری دادین؟ اگه اره چه سالی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من وکیلم

عزیزم من مهریمو گذاشتم اجرا

رفته برام عدم تمکین زده که خونه رو ترک کرده در حالی که اون خودش منو آورد خونه پدرم منم دیگه گفتم برنمیگردم اونم اصلا دنبالم نیومد که بگم نرفتم جواب عدم تمکینو بدم؟ چی بدم؟

قدم بعدی چیه؟ نوبت دادگاه رو کی تعیین میکنن پس؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ازادوکالت ۱۴۰۲

آرمون اختبار رو دادین؟؟

روزی چند ساعت مطالعه داشتین؟ از ترم اول شروع کردین برای آزمون خوندن؟؟؟

چه منابعی استفاده کردین؟

در مورد رشته تون سوال دارمشما کدوم دانشگاه درس خوندین؟ دولتی پیام نور یا آزادآزمون وکالت یا سر دفتری ...

من میخواستم سوال بپرسما😂😂😂😂

عزیزم من مهریمو گذاشتم اجرارفته برام عدم تمکین زده که خونه رو ترک کرده در حالی که اون خودش منو آورد ...

هه رو نمیشه اینجا توضیح داد ولی حتما طی یک لایحه کامل به ادعای عدم تمکین جواب بده اگه خواستی درخواست بده برات لایحه تنظیم کنم و راهنماییت کنم

آرمون اختبار رو دادین؟؟روزی چند ساعت مطالعه داشتین؟ از ترم اول شروع کردین برای آزمون خوندن؟؟؟چه مناب ...

تاره کارآموزیم شروع شد اختبار دی سال آینده س

از بعد از گرفتن لیسانس شروع کردم روزی ۸ساعت

تاره کارآموزیم شروع شد اختبار دی سال آینده ساز بعد از گرفتن لیسانس شروع کردم روزی ۸ساعت

حقوق رو ۸ ترمه خوندین؟؟

جزوه استاد کفایت میکنه برای آزمون؟

هه رو نمیشه اینجا توضیح داد ولی حتما طی یک لایحه کامل به ادعای عدم تمکین جواب بده اگه خواستی درخواست ...

حتما باید وکیل بگیرم به این زودی؟

نگفتم که وکیل بگیر میگم یه لایحه بفرست در جواب ادعای تمکینش

بابا اینو نمیگم که کلی میگم

آخه چرا برام ابلاغیه نمیاد