2777
2789
عنوان

وقتی شوهرت مدام

186 بازدید | 18 پست

مست میکنه و میره بیرون چیکار میکنید؟!!

یه تومن پول تودحسابشه اونم با قرض و وام خدا رو هم دیگه نمیشناسه...هر شب مست میکنه میره تو خیابون ویراژ میده و پیش رفیق های از خودش بدتر..

وقتی خودت عقل نداشتی زن همچین ادمی شدی دیگه چ کاری از بقیه برمیاد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خودت عقل نداشتی زن همچین ادمی شدی دیگه چ کاری از بقیه برمیاد

والله تو نامزدی نماز و روزه اش قطع نمیشد..نگو زنش دادن که شاید درست شه..اونی هم که ما برای تحقیق فرستاده بودیم تو زرد از آب دراومد

والله تو نامزدی نماز و روزه اش قطع نمیشد..نگو زنش دادن که شاید درست شه..اونی هم که ما برای تحقیق فرس ...

خدا لعنتش کنه ..‌برو خونه بابات درخواست طلاق بده و مهریتو بذار اجرا بلکه یکم بترسه ادم بشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بنظرم برو پیش مشاور ولی من بودم تلاشمو میکردم درست بشه نشد جدا میشدم

تلاش کردم ..کمی بهتر شده ولی کلاً نشتی داره..یه ور ش رو درست میکنی یه ور دیگه اش ..

فحاش بود دست بزن داشت..الان دست بزن نداره دیگه ولی فحاشی و مشروبش هست

خدا لعنتش کنه ..‌برو خونه بابات درخواست طلاق بده و مهریتو بذار اجرا بلکه یکم بترسه ادم بشه

خیلی لجبازه ..میترسم کلا زندگیم بهم بریزه..هر چند الانم زندگی نیست یه دوقلو دارم از بعد طلاق میترسم..هر چند از لحاظ جا و مکان مشکلی ندارم ولی از بچه ها میترسکم

آره بگو یکی رو میشناسم مست میکنه و رانندگی پر خطر داره و بگو نگران جون بقیه هستی البته نمیدونم پلی ...

از پلیس میترسه..قبلا که دست به زن داشت ..آخرین بار زنگ زدم پلیس دیگه اینکار رو نمیکنه