2777
2789

یه دوره هست به اسم دوره ارتباط بدون خشونت.من خواهرم خیلی بداخلاق و عصبی بود تا باهاش حرف میزدی پاچتو میگرفت الان که این دوره رو رفته اینقدر خوب شده و اینقدر رفتارش درست شده که حد نداره.بهت پیشنهادش میکنم.کتاب هاشم هست که بخری

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

خیلی وقتا دلیلش محیط اطرافته اگه کسی کاری به کارت نداره و توی ارامش زندگی میکنی و عصبی هستی اون موقع ناراحت باش وگرنه پرخاشگری اونم وقتی همه بهت میپرن، چیزی اذیتت میکنه و... کاملا واکنش عادی ای هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من وحشتناکهههه

یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی 

آستانه تحملم بشدت پایینه و هرچیزی رو اعصابم میره 

یه چیزی که ازش بدم میاد یکم طولانی بشه رد میدم 

یعنی شده عصبی شدم اونقدری که با گوشیم پشت سر هم کوبیدم وسط سر آبجیم طوری که سرش کلی خون اومده 

رد میدم و واقعا بیشتر از همه خودم اذیت میشم /:

عذاب وجدان و حال بد و خودخوریش رو خودمه 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خیلی وقتا دلیلش محیط اطرافته اگه کسی کاری به کارت نداره و توی ارامش زندگی میکنی و عصبی هستی اون موقع ...

نه مثلاحرفمو گوش ندن بچه هام.یاصدای غذاخوردن وچای خوردن رومخمه.یاسروصداکنن

منم دست خودم نیس یجایی یکی پرو بازی در بیاره نمیتونم ساکت باشم 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

منم حرفای شوهرم خیلی عصبانیم میکنه از ساعت دو وقتی میاد خونه فقط بهم زخم زبون میرنه پدرم رو مسخره میکنه میخنده منم خیلی عصبی میشم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من عصبی نیستم ولی بشدت بداخلاقم و تلخم دست خودمم نیست اما میدونم خیلی دل شکوندم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!