2777
2789

سلام دوستان دخترای مذهبی و زیبا و تحصیلات عالی زیادی می شناسم که مجردند و کیس مناسب پیدا نشده.

من جمله خودم که اغلب دهه شصتی هستن.

من خودم سالهاست درس خوندم و اهل مسجد و هیات و عاشق زیارت هستم و  تحصیلاتم بالاست.

مرد خوب مومن وااقعی و دلنشین کجا پیدا میشه؟!

از  دهه هفتادی ها خاستگار داشتم. 

اولویت من مومن واقعی هست. 

ظاهر دلنشین و با عرضه و سطح اجتماعی مناسب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خونه پیش خانواده هستن😁

ولی در کل مذهبیا پسرا شوم زود زن میگیرن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

همینطوری که نمیان باید بری آشنا شی 

هرکسی با این عقاید کنار نمیاد و حوصله شو نداره فک کنم

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

آخه متاسفانه پسرهای مذهبی هم میرن ازین سانترال مانتالا میگیرن

فقط بهش میگن جلو خانوادم چادر بذار

مثل پسرعمه ی من اینقدر مذهبی بود ما گفتیم تو مسجد دختر خوب پیدا می‌کنه 

رفت یه دختر دماغ عملی خوشگل گرفت البته زیاد بی‌حجاب نبودا معمولی 

بعدشم بهش گفت فقط جلوی خانوادم چادر بذار

ننه ابراهیم

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!