2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم مشکل برا همه هست ولی یه داستان خیلی قشنگ خونده بودم می‌گفت که از یه پیرزن صد ساله پرسیدم دوست داشتی چه کاری انجام بدی که انجام ندادی پیرزن گفت در سن ۴۰ سالگی می‌خواستم پیانو یاد بگیرم اما گفتم سن من بالاست دیگه نیازی به این کار نیست و الان پشیمونم چون اگه اون زمان شروع کرده بودم الان ۶۰ سال بود که پیانو می‌زدم

امروز که شما بهش میگی دیر برای فردا خیلی دیرتره بنابراین قبل از اینکه امروزمون هم دچار حسرت و پشیمونی بشه باید کاری کنیم چون اینطور فردا فرداهای دیگم در حسرت می‌گذره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من ۱۸سالمه و ازوقتی فهمیدم قراره پشت بمونم حالم ازهمه چیز بهم میخوره ازهمه چیز احساس میکنم پیرترین آدم دنیام که فقط یک سال از عمر گرانبهاش باید سر هیچی به هدر بره 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

من ۱۸سالمه و ازوقتی فهمیدم قراره پشت بمونم حالم ازهمه چیز بهم میخوره ازهمه چیز احساس میکنم پیرترین آ ...

از هیچی عقب نیستی فقط و فقط بخون بقیشو راحت بدون فکرو عذاب وجدان زندگی کن

فک نکن خبریه فقط فقط بخوووون بخون بخون❤️‍🩹