2777
2789

من پسر صاحبکارم (مثلا اقا صاحبa) میاد سرکارمونو میره من همون سر صبح ی سلام میدم بهش 

امروز برادر دیگش برای اولین بار اومد سرکارمون بهمون سلام خسته نباشید داد منم جوابشو دادم 

اقای a براب خوردن ناهار اومده بود خیلی عادی منتظر ناهار بود 

نمیدونم چرا بعد سلام دادن به برادرش شد برج زهرمار بدو بدو زد بیرون هرچی مادر پدرش باهاش تماس گرفتن جواب نداد😐

یعنی بخاطر کار من؟ 

اینجور کرد؟ اخه من با اقای a خیلی سر سنگینم این داداششم متاهله بخاطر همون درست درمون جوابشو دادم میگم نکنه بخاطر من باشه بره به باباش بگه این دختره با من بد رفتاری میکنه  اخراجم کنه😂💔⁉️

اقای aمجرده و منم دنبال دردسر نیستم خیلیم دختر بازه

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حبیبی مگه....بین این همه آدم چرا از من ناراحت شد؟🤣🤣

اصلا نفهمیدم چرا باید به خودت بگیری...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

نه فک نمیکنم به توربط داشته باشه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بیخیال حتما مشکل دیگه ای داشته توهم نزن

اخه ی جوری مث برج زهرمار نگام کرد ک ترسیدم 

میترسم لج کنه بام از کار بیکار بشم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

به خودت نگیر

میترسم بام لج کنه از کار بیکار شم 

حبیبی مگه....بین این همه آدم چرا از من ناراحت شد؟🤣🤣اصلا نفهمیدم چرا باید به خودت بگیری...

اخه خیلی بد نگام کرد 

میترسم بام لج کنه از کار بیکار شم

واا برای چی لج کنه؟نه اصلا این خبرا

نیست شما به کارت ادامه بده کاری ام

بااین رفتاراشون نداشته باش

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا