2777
2789
من ی سایت بود اسمش(یه جور دیگه)

میشه برای منم انجام بدی لطفا اگه انجام دادی این درصدا و نمراته 

زیست ۵۴شیمی۳۰فیزیک۶۵ریاضی۲۷زمین ۳۵

دینی ۲۰ ریاضی۲۰فیزیک ۲۰ 

عربی۱۹.۵ادبیات۱۹.۵شیمی۱۹.۵هویت ۱۹.۵

زیست ۱۸.۵ سلامت ۱۸.۵

زبان ۱۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای منم انجام بدی لطفا اگه انجام دادی این درصدا و نمراته زیست ۵۴شیمی۳۰فیزیک۶۵ریاضی۲۷زمین ۳۵دین ...

عکسش فرستادم میشه لطفا راهنمایی کنین چطور خوندین چی کار کرین ساعت مطالعه و اینا و اینکه از کی شروع کردین‌؟

من میخوام پشت بمونم و تا حالا تست زیادی کار نکردم بنظرتون میشه فیزیو اینا بیارم؟

جآن چ میدانست از دنیا چ خواهد کشید...

عکسش فرستادم میشه لطفا راهنمایی کنین چطور خوندین چی کار کرین ساعت مطالعه و اینا و اینکه از کی شروع ک ...

ممنونم ازت 

اگه شرایط مالیشو داری یه مشاو خوب بگیر و زبانو خیلی اهمیت بده من زبان اهمیت ندادمو متاسفانه اگه زبانم ۱۷و۱۸ میشد معدلم ۱۹.۷۰به بالا میشد 

ممنونم ازت اگه شرایط مالیشو داری یه مشاو خوب بگیر و زبانو خیلی اهمیت بده من زبان اهمیت ندادمو متاسفا ...

فیزیو الان جز رشته های خیلی پرطرفدار یعنی طرف پزشکی میاره ولی فیزیو نه رتبه بهتری میخواد ولی شروع کنی اره میشه مم از ابان شروع کردم دختر خالمم از دی شروع کرد با پایه ضعیف و پزشکی قبول شد بخوای میشه

عکسش فرستادم میشه لطفا راهنمایی کنین چطور خوندین چی کار کرین ساعت مطالعه و اینا و اینکه از کی شروع ک ...

البته من خودم دانشجوم اینا برای خواهرمه 

ولی این سایت یاراست و معدل یازدهمم درنظر گرفته وارد نکنی خب رتبه بدی میده 

البته من خودم دانشجوم اینا برای خواهرمه ولی این سایت یاراست و معدل یازدهمم درنظر گرفته وارد نکنی خب ...

درسته یه سایت دیگم بود ک قبلن گفتم اونو زدم نیاورد

جآن چ میدانست از دنیا چ خواهد کشید...