2777
2789
عنوان

تجربتون راجب رابطه عاطفی بگید

76 بازدید | 10 پست

خیلی دوست دارم قبل اینکه وارد رابطه شم در موردش مطلب بخونم و با اطلاعات کامل وارد شم 

همیشه برام سوال بود دخترای اطرافم چجوری اینقدر زود پارتنر عوض میکنن چون خودم آدمیم که میدونم وابسته میشم و دلم میخواد آدم درستی برای رابطه انتخاب کنم 

که از همه لحاظ ساپورتم کنه مخصوصا عاطفی 

از طرفی چون شرایط روحی خوبی ندارم میگم تو رابطه رفتنو عقب بندازم 

نظر شما چیه 

اگه تجربه ای دارید نصیحتی دارید ممنون میشم در اختیارم قرار بدید 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

واسه شناخت آدم ها وقت بزار قبل اینکه وارد رابطه جدی بشی مثلا من دوست پسر زمان مدرسه میرفتم رو کم و بیش میشناختم فقط چون تقریباً یه شهرک بودیم ولی حالا به هر دلیلی سنمون هم کم بود کات کردیم ولی پارتنر زمان دانشگاهم قشنگ یکی دو ترم تو اکیپ بود دوست معمولی بودیم شناخت خوبی از رفتارش با دیگران تا درسش اینا پیدا کردم 

سلام. از امور ضد شرع پرهیز کن در گناه خیری نیست.

نگو برخی زود پارتنر عوض میکنن بگو برخی چقدر فاسد و تنوع طلب هستن.

مراقب باش حقایق رو طور دیگه در تاپیکت جلوه میدی، نکن ....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شناخت آدم ها وقت بزار قبل اینکه وارد رابطه جدی بشی مثلا من دوست پسر زمان مدرسه میرفتم رو کم و ب ...

من دوست دارم وقت بزارم و بشناسم اما انگار مردای دور و برم عجله دارن 

نمیدونم چرا ترسو و بی اعتمادم تو رابطه 

از جهتی برای وابسته نشدم نمیدونم چیکار کنم 

ولی میدونم رابطه با آدم درستش حالمو خوب میکنه و ازین حال روحی بد در میام

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

سلام. از امور ضد شرع پرهیز کن در گناه خیری نیست.نگو برخی زود پارتنر عوض میکنن بگو برخی چقدر فاسد و ت ...

😂😂😂😂چشم 

نه خب برام جای سواله میخوام ببینم چرا و چطور وابسته نمیشن

من دوست دارم وقت بزارم و بشناسم اما انگار مردای دور و برم عجله دارن نمیدونم چرا ترسو و بی اعتمادم تو ...

کار درستی می‌کنی که احتیاط می‌کنی و وقت میزاری آدم های که عجله دارند واقعاً درک نمیکنم چون مهمه شاید اون رابطه به ازدواج ختم بشه به نظرم شناخت واقعاً مقوله مهمی هست افراد رو تو محل تحصیل یا کار و اینا میشه شناخت تقریباً نوع ارتباط شون با دیگران احترامشون و اینا

کار درستی می‌کنی که احتیاط می‌کنی و وقت میزاری آدم های که عجله دارند واقعاً درک نمیکنم چون مهمه شاید ...

شما بودید بین آدمیکه دوستتون داره ولی مطلقست و آدمیکه دوسش دارید ولی بهتون بی حسه کدومو انتخاب میکردید؟

سعی میکنم جداقل یسال وقت بزارم برای شناخت 

ولی نمیدونم چجوری برای طرف حد و مرز مشخص کنم تو لمس گفتار و...

شما بودید بین آدمیکه دوستتون داره ولی مطلقست و آدمیکه دوسش دارید ولی بهتون بی حسه کدومو انتخاب میکرد ...

دومی که قطعاً نه ولی اولی حس خودم مهمه و دلایل طلاق و اینکه الان همسر سابقش چقدر تو زندگیش نقش داره چه مثبت چه منفی چه خنثی مثلا حضانت فرزند و مهریه و نفقه و اینها اگه بینشون همه چیز خصوصاً امور مالی و قانونی تموم شده باشه و ترجیحاً فرزند مشترک نداشته باشند راحت تر میشه بهش فرصت داد

دومی که قطعاً نه ولی اولی حس خودم مهمه و دلایل طلاق و اینکه الان همسر سابقش چقدر تو زندگیش نقش داره ...

چنبار دیدم اولی رو خیلی بهم احترام گذاشت و مهربون بود و گفت همجوره پشتتم 

ولی نمیدونم چرا حس خوبی نگرفتم حس کردم زبون بازه البته شایدم قلبم میخواد بد جلوش بده برم سمت دومی نمیدونم 

ولی میدونم اونیکه دوسش دارم فقط برای رابطه میخوادم این اولی رو نمیدونم 

چه اوضاعیه

😂😂😂😂چشم نه خب برام جای سواله میخوام ببینم چرا و چطور وابسته نمیشن

وابسته چیه، تنوع طلبی و هوسرانی یعنی همین .....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

وابسته چیه، تنوع طلبی و هوسرانی یعنی همین .....

👎🏻👎🏻👎🏻

از لحاظ عاطفی منظور بندست