2821
2789
اومده عذابم بده ولی این سری من دیگه اون ادم قبلی نیستم

مطمئن باش

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

اسی چون سوالم مربرطب تایپینگته میپرسم من با دویت پسرم فرودین ماه کات کردم بد ۳ ماه خودش برگشت بد ی ماه رفت بازم بد تو مدت ک کات بودیم من رفتم سرکتاب گرفتم گفت میاد واقعام اومد این سریم گرفتم گفت میاد و دوستم داره خیانتم نمیکنع انرژی منفیت خیلی زیاده ک باعث میشه ازت فاصله بگیره من واقعا انرژی منفی بارایی دارم اینم گفت ک کلا اخلاقش اینه اینم بگم ک پسره کلا مودیه استخارم گرفتم بد نیومد  اومد ک اختیار با خودتان است شما جای من بودین برمیگشتین یانه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی چون سوالم مربرطب تایپینگته میپرسم من با دویت پسرم فرودین ماه کات کردم بد ۳ ماه خودش برگشت بد ی م ...

کسی که حالش کنارت خوب باشه اینجوری بی دلیل نمیره رها کن

کسی که حالش کنارت خوب باشه اینجوری بی دلیل نمیره رها کن

من مجبورش نکردم بمونه وقتی میره من هیچ خبری ازش نمیگسرم خودش برمیگرده خودش میگه چرا بهم پیام ندادی این چند وقت دلم برات تنگ شده وفلان یا خودش میگه دوست دارم خودش میگع دیگهنمیرم خیالت راحت  ولی باز میره نمیدونم چ مرگشه اینم بگم اون خانومی ک موکل داره تمام نشونهای اینوبهم داد گفت شوهرت ایندتاین نشونها رو داره هم ظاهرش هم شغلش همه نشونهای این بود

2825
2823
2791
2779
2792