2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن ۱۱۵بگو اطلاعات دارویی میخام کمک می‌کنند 

من ی بار زنگ زدم ۱۱۵

گف ب ی شماره دیگه زنگ بزن.نمیدونم چندبود ولی اونا میدونستن

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

قبلادکترم نوشت واسم ولی اثری نداشت دارودیگه خوردم.واسه مادرمم که اضطراب شدید داره یه دکتردیگه نوشت  فشارشو انداخت. تحت نظرروانپزشکت داری قطع تدریجی میکنی؟  حتما برو پیش خودش تادارودیگه برات بنویسه 

ارع عزیزم دکترم گفت اینطوری قطع کن تحت نظرشم

پس به خودش بگو .چراقطع میکنی خوب شدی؟ من آلوینتا والانزاپین میخورم فکرنکنم بتونم هیچوقت کم یاقطع کنم چون یبار کردم دوباره استرس واضطرابم برگشت 😔 

پس به خودش بگو .چراقطع میکنی خوب شدی؟ من آلوینتا والانزاپین میخورم فکرنکنم بتونم هیچوقت کم یاقطع کنم ...

ارع عزیزم من خوب شدم دکترم تشخیص داد قطع کنم. ن عزیزم انشالله میتونی. اخ ک لعنت ب استرس و اضطراب

🙂