2777
2789
بله دخترم سال قبل اونجا درس می خوند. اصلا توصیه نمی کنم. اما کلی بخوم توضیح بدم نظرم اینه که:
انتخاب مدرسه ثنا به نظر من یک اشتباه بزرگ است. در این مدرسه با کودکانی که تازه وارد محیط آموزشی شده‌اند، برخوردی شبیه به رفتارهای نظامی صورت می‌گیرد که آسیب جدی به روح و روان آن‌ها وارد می‌کند. سطح آموزش‌ها فراتر از توانایی سنی دانش‌آموزان است و فشار زیادی به آن‌ها وارد می‌شود، بدون اینکه به نیازهای فردی و شرایط روانی کودکان توجه شود.مدیریت مدرسه هیچ‌گونه انتقادی را نمی‌پذیرد و فضایی بسته ایجاد کرده است، به‌طوری که امکان بیان نظر یا پیشنهاد برای بهبود شرایط وجود ندارد. رفتارها بیشتر شبیه یک پادگان است تا یک محیط آموزشی. در این مدرسه تعداد محدودی از دانش‌آموزان را به‌طور ویژه برجسته می‌کنند و بقیه را در سایه و بی‌توجهی رها می‌کنند که این موضوع تأثیرات منفی زیادی بر اعتمادبه‌نفس و رشد شخصیتی کودکان دارد.به‌طور کلی، این مدرسه از نظر من نه تنها سودی برای رشد تحصیلی و روانی فرزندم نداشت، بلکه باعث فشار و آسیب روحی شد. به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنم. روز دوم سال تحصیلی خانم سعادت با برخورد بد و زننده باعث گریه و ناراحتی دخترم شده بود که هیچوقت از ذهن دخترم پاک نخواهد شد و ادامه رفتارهای زشتشون و برخورد پادگانی طور درروزهای دیگر و یکسال فشار روحی و روانی روی بچه بود. هیچ دشمنی با این مجموعه نداریم و صرفا جهت اطلاع خانواده ها که در انتخابشون دقت کنن.