2777
2789

من یه ماه پیش تو خواب بودم نصف شب میدیدم زبونم قفل شده نمیتونم تکون بدم وحرف بزنم با تپش قلب بیدار میشدم وچند ثانیه میکشید حالم بهتر بشه هفته ای دو بار اونطوری میشدم ولی الان یه هفته اخیر هر شب چشمام رو نیبندم چند بار اونطوری میشم زبونم انگار منقبض میشه وسفت میشه با خالت تهوع ونمیتونم اب دهنم رو یه ثانیه قورت بدم وحرف بزنم ودستامم بی حس میشه دوسه روز دیش تو خواب دستام بی حس بود وحس میکنم ساق پاهام سنگینه ولی راه رفتنم مشکلی نداره وحرف زدن‌وغذا خوردنم نرماله تو رو خدا هر کی اطلاع داره بگه ممکنهalsباشه😭😭😭😭😭😭الان یه ماهه نخوابیدم شب رو 

دو سه روز پیش دستام در طول روز هم بی جون بود من هست ماه پیش نورولوژیست رفته بودم ران پام سفت شده بود ونوار عصب وعضله وام ار ای مغز نرمال بود ولی این علایم جدیده ومن دیگه شرایط دکتر رفتن ندارم

اگه نورولوژیستتون خوب باشه als رو تشخیص می‌ده. اما باز احتیاط لازمه. دکتر برید.

نورولوژیست بهترین بود ولی هشت ماه پیش رفتم واین علایم رو نداشتم فقط ران پام سفت بودوالان دیگه نمیتونم برم دوباره😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نورولوژیست بهترین بود ولی هشت ماه پیش رفتم واین علایم رو نداشتم فقط ران پام سفت بودوالان دیگه نمیتون ...

چی مهم‌تر از سلامتیتونه؟ 

حالا نه لزوما als. ولی برای بیماری‌های دستگاه عصبی باید زود اقدام کنید.