2777
2789
عنوان

راهکار چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز سیب زمینی اب پز و تخم مرغیه دونه زرده دو تا سفیده و یک عدد سیب زمینی متوسط یه وعده غذاییت باش ...

یه سوال یپرسم ازتون؟

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
یه سوال یپرسم ازتون؟

بله بفرمایید

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بله بفرمایید

من هدفم افزایش وزنه

خیلی نگران سایز سینه هام هستن ک همه معتقدن کم میشه

میخوام بدونم ممکنه تغییری نکنه؟

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
من هدفم افزایش وزنهخیلی نگران سایز سینه هام هستن ک همه معتقدن کم میشهمیخوام بدونم ممکنه تغییری نکنه؟

افزایش وزن باشی نه

درواقع به رژیم غذاییت مربوطه 

اگه چربی و قند و کم کنی حجم سینه کم میشه

که توی افزایش وزن چربی رو لازم نیست کم کنی برای همین سینه میمونه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

افزایش وزن باشی نهدرواقع به رژیم غذاییت مربوطه اگه چربی و قند و کم کنی حجم سینه کم میشهکه توی افزایش ...

خب خدا رو شکر 

من با مربی باشگاه صحبت کردم فرمودن که چون بدنسازی باعث چربی سوزی میشه اون قسمت هم خواه ناخواه آب میشه

اما خب با افزایش وزن قطعا باید بیشتر هم بشه

بنظرتون تخم شنبلیله یا رازیانه میتونه موثر باشه؟

خب خدا رو شکر من با مربی باشگاه صحبت کردم فرمودن که چون بدنسازی باعث چربی سوزی میشه اون قسمت هم خواه ...

نمیدونم مربیه سوادش چقدر بوده که این حرف و زده 

درکل ورزش به تنهایی کارب نمیکنه که اسمشو چربی سوزی گذاشتن

فقط به رژیم مربوطه

نمیدونم مربیه سوادش چقدر بوده که این حرف و زده درکل ورزش به تنهایی کارب نمیکنه که اسمشو چربی سوزی گذ ...

ممنون ازتون💕