2777
2789
عنوان

حقوق یا بیمه اکو

46 بازدید | 10 پست

من خودم از بچگی عاشق وکالت و حقوق بودم رتبم به دانشگاه‌های تهران و بهشتی و علامه برای حقوق نمیخوره احتمالا (هنوز که رتبه‌ها نیومده ولی طبق تخمین سایتا) بعد الان خیلی دو دلم با توجه به اشباع شدن حقوق و این طرح تسهیل آزمون وکالت که نکنه برم عمرمو بذارم پای این رشته تهش دست از پا درازتر مدرکمو بزنم زیر بغلم بشینم خونه.. از اون طرف زبانم خوبه و شرایط قبولی مدیریت بیمه اکو رو هم دارم و بازار کارش به خاطر شرایطی که داره اشباع نیست و به اندازه حقوق و حتی بیشتر دوندگی و سخت کوشی میخواد و آینده تضمین شده‌تری داره(توی واحدای درسیش هم ضعیف نیستم اقتصاد و ریاضیم خوبه ولی خیلی برام جذاب نیست جو تحصیلیش) .. حالا با این وضع مملکت موندم برم دنبال علاقم یا درامد و امنیت شغلی

بیمه اکو اگه از صداو سیما بری باید بی نقص باشی طوری یام یکی باشه بندازتتتو اون جا مثلا پارتی پارسال همسایه ما اسمش اومد واسه صداوسیما دوتا از دندوناش کم بود اونجوری میگفتن یکمم قدش کم بود رتبش اوکی بود انداختنش مصاحبه داره فک کنم اون یکی فامیلمونم آشنا داشتن الان اونجا درس میخونه

بیمه اکو اگه از صداو سیما بری باید بی نقص باشی طوری یام یکی باشه بندازتتتو اون جا مثلا پارتی پارسال ...

من بیمه اکو علامه طباطبائی رو گفتم نمیدونستم دانشگاه صدا و سیما هم دارتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه انشالله قبول میشید ولی باید مصاحبه شو. انگلیسی بدیا من الان رفتم تحقیق کردم

اره عزیزم یه ازمون کتبی انگلیسی میگیرن بعد اساتید یه مصاحبه شفاهیم میگیرن که فکر کنم اونم انگلیسیه، برای قبولی هم رتبه خفنی نمیخواد پارسال تا ۱۵۰۰ منطقه۱ هم گرفته فکر کنم، من الان دو دلم که برم حقوق فردوسی و شیراز و اصفهان یا پی همین مدیریت بیمه اکو رو بگیرم🫠

اره عزیزم یه ازمون کتبی انگلیسی میگیرن بعد اساتید یه مصاحبه شفاهیم میگیرن که فکر کنم اونم انگلیسیه، ...

برو دنبال علاقت چی بگم آخه گلم منم هنوز نمیدونم با اینکه کنکوریم ولی هنوز هیچی نمیدونم از رشته های دیگه