2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل کردم خدا اون حاجتی که میخوام نمیده😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

نمیدونم

ولی ترک گناه کردم

شروع‌کردم ب نمازخوندن

تو برفو بارون سجده کردم

پابوس امام رضا رفتم

دعاکردم مادرم قران اذان میبرد بیرون

ب خواستم رسیدم

___

ترک گناه گفتن استغفار زیادمعجزه میکنه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

من عمل کردم خدا اون حاجتی که میخوام نمیده😔

یا حاجتت ب صلاحت نیست و قراره چیز بهتری بهت بده

یا هنوز زمان درست حاجت رواییت نرسیده

یا حق الناس وگناه زیادی گردنته ک جلوی حاجت رواییت رو گرفته (مثل تهمت بدرفتاری با خانواده دروغ ناشکری ناامیدی و‌..)

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

علائم مستجاب شدن دعارو چک کنید

شاید دعاتون مستجاب شده ولی هنوز وقتش نرسیده حاجت رو بگیرین

نمیدونمولی ترک گناه کردمشروع‌کردم ب نمازخوندنتو برفو بارون سجده کردمپابوس امام رضا رفتمدعاکردم مادرم ...

میشه برا منم دعا کنی اول مهر شرمنده پسرم حسین نشم😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹