2777
2789

اینو مینویسم تا هم دلم اروم بشه هم بماند به یادگار 

بعد متاهلی برا بار اول خواستیم بریم مسافرت من گفتم مامانمم بیاد همرامون تا کمک حال منم باشه بچم کوچیکه ( اشتباه محض ) شوهرمم گفت باشه زنگش زدم گفت باشه با ابجیت میایم!!!! من شوکه شدم اخه بچم با ابجیم اصلا نمیسازه و مدام اذیتش میکنه تو تاپیک قبل گفتم خلاصه گفتم ابجیم نه اونم اصرااار اصرار من قبول نکردم اخرم گفت باشه خودم میام 

از اول حرکت مدام تو قیافه بود و ناراحت مدام میگفت بمیرم برا تبسم جیگرم داره میسوزه برا تبسم ( ابجی) غذا میگرفتیم بخوریم میگفت تبسم اینو خیلی دوسداره گاهی هم گریه میکرد دور از چشم تا روز اولی که رسیدیم مقصد گفت من با اتوبوس میخوام برگردم دیگه من قاطی کردم گفتم برگردیم تو راه برگشت جاده ها خیلی شلوغ بود مامانم اصلا نمیزاشت شوهرم وایسه یکم استراحت کنیم مدامم میگفت تو رو خدااا برو واینستا برووو تا اومدیم خونه چشمش خورد به ابجی زد زیر گریه 

من خیلی ناراحت شدم خب از اولش گفتم ابجی نه میتونست مامانم بگه یا هردو باهم یا هیچکدوم نمیایم اینجورم نمیکرد اصلا نفهمیدم کجا رفتیم حق با منه یا مامانم؟؟ 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید مامانتو میبردی

الان خیلی ناراحتم میخوام زنگش بزنم بگم منکه از اول گفتم ابجی نه یا نمیومدی یا اومدی اینجور سر ما نمیاوردی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
هردومامانتون انقدر وابسته هست نباید قبول می‌کرد که بیادشما هم وقتی میبینی یک خواهر مجرد داخل خونه دا ...

ابجیم تنها نبود ی داداش و بابامم بودن 

مگه یه بچه چقدر دردسر داره از تنبلی خودت بوده تنها میرفتین شوهرت هم کمک می‌کرد

مثه چی پشیمونم که تنها نرفتیم 

معلوم نیس کی بتونیم بریم دوباره

خواهرت چند سالشه؟

۲۰ 

۲۰

پس کوچولو نیست که احساس تنهایی کنه وقتی وابستگی زیاد مامانتو میدونستی نباید پیشنهاد میدادی من در این شرایط باشم ترجیح میدم نرم مسافرت البته با بچه کوچیک رفتم اما خودمون بودیم نه با همراه

پس کوچولو نیست که احساس تنهایی کنه وقتی وابستگی زیاد مامانتو میدونستی نباید پیشنهاد میدادی من در این ...

نه بابا کوچولو چی 

بخدا اینقدر حالمو بد کرد اینقدر اعصابمو خرد کرد که خدا میدونه دیگه غلط کنم کسیو تا سر کوچه ببرم همراه خودم مثه خوره دارم خودمو میخورم 

ببخشید رک میگم

ولی خودتون گفتید مامانتون بیاد که کمک حالتون باشه. یعنی از سر میل به حضور خودشون دعوتش نکردید صرفا. این یک.

دوم اینکه خب ایشون هم مادره و طبیعیه که غصه میخورده خودش توی تفریحه و اون یکی بچش نیست. ولی خب اومدنشون و قبول کردنشون اشتباه خودشون بوده.