2777
2789
عنوان

میخوام با دوست پسرم کات کنم

97 بازدید | 11 پست

یه مدته بهم بی محلی میکنه نه پیامی نه زنگی

خودم زنگ بزنم جواب میده سرسنگینه ولی حرفی از جدایی نمیزنه

اینم بگم ک فعلا رابطمون مجازیه تا حالا از نزدیک همو ندیدیم یه ماه دیگه میخواستیم همو ببینیم ک با این بی محلیاش حس میکنم دوست نداره همو ببینیم

چ پیامی بهش بدم برای پایان رابطه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا هیچ بحثی بینتون پیش نیومده و بی دلیل سرد شده خواهشا دلیلشو نپرس و فقط عین خودش رفتار کن. پیام نده زنگم نزن. پسرا وقتی کم محلی میکنن یعنی واقعا دختره رو نمیخوان و دلیلشم مهم نیست. مهم اینه که نباید بچسبی بهش و خودتو کوچیک کنی. 

میخوای بهش بگی عکسا و شمارتو پاک کنه؟ 😐😂😂😂

چقدر ساده ای تو ناموسا

اونم میگه باشه و زارت پاک میکنه حتما

جوری رفتار کن که انگار واست مهم نیست. خودتم تیکه پاره کنی اون اگه نخواد پاک کنه پاک نمیکنه. رها کن.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

اگه واقعا هیچ بحثی بینتون پیش نیومده و بی دلیل سرد شده خواهشا دلیلشو نپرس و فقط عین خودش رفتار کن. پ ...

نچسبیدم بهش فقط جدیدا هر چند روز ی بار من پیامش میدم سراغشو میگیرم 

نچسبیدم بهش فقط جدیدا هر چند روز ی بار من پیامش میدم سراغشو میگیرم

وقتی میلی به حرف زدن و ادامه ی رابطه باهات نداره ماهی ۱ بارم بهش پیام بدی یعنی آویزونش شدی.

میل خودته 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐