2777
2789
عنوان

من تک و تنهام تو این جهان😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره اصلا...ببینم اصلا تو اجتماع هستی؟؟؟تو اینستا عضو شو چندتا عکس خوشگل بذار و ببین پیجت م ...

آره دانشگاه میرفتم یه چند وقته فارغ شدم ، احتمالا از مهر دوباره برم دانشگاه و سر کار توی بیمارستان 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

خوش به حالت که خانوادت خوب نیستنمن خیلی‌ها به مادرم و داداشم ظلم کردم.خدا بهم فرصت جبران بده...دعا ک ...

هر دو مدلش سخته خیلی امیدوارم حل بشه مشکلاتت

به این فکر کن

اگر شوهر داشتی

خانواده داشتی

دوست داشتی

اما همه فقط بخاطر منافع شون کنارت بودن

و هیچکس و حتی برای یه درد و دل مختصر نداشتی

و همیشه حس تنهایی داشتی با اینکه از نظر فیزیکی تنها نبودی 

همیشه یه بدتری هم هست

کآری که گفتم رو بکنایشالا یه آدم عالی و شاد هم باشهحرفی داری میخوای درخواست بده تو دایرکت لگو اگر چی ...

ممنون نه همینجا گفتم خالی شدم دیگه مزاحم نمیشم🥀

آره دیگه منم واقعا حوصله دارم یه آدم حسابی پیدا نمیشه

هعی منم واقعا نتونستم با کسی اوکی شم

اصلا استانداردم پیدا نمیشه

دلم میخواد واقعا طرف مرد باشه از همه لحاظ

این کاربری دست دوتا قاتله 
به این فکر کناگر شوهر داشتیخانواده داشتیدوست داشتیاما همه فقط بخاطر منافع شون کنارت بودنو هیچکس و حت ...

متاسفانه دوستایی که داشتم همشون واسه منافع خودشون دورم بودن ، بعدش که دیدن سودی نمیبرن یواش یواش دور شدن