2777
2789
عنوان

با بدترین آدم دنیا ازدواج کردم

144 بازدید | 5 پست

بچه ها سه ساله من با این آدم ازدواج کردم به حدی احساس ناکافی بودن و بی ارزشی ازش گرفتم اعتماد به نفسم و عزت نفسم کلا از بین رفته زورم میاد این احساس رو از آدمی میگیرم که از سر خودش و خانوادش زیادیم خداشاهاده مشکل اعصاب گرفتم تمام موهام سفید شده آنقدر فشار و استرس میده بهم یا خودشه با خانوادش تو یه حیاط با مادرش هستیم یعنی عمر منو این زن تموم کرده بخدا با حیوون بهتر رفتار میکنن تا این آدم با من رفتار می‌کنه یه لقمه نون میاره یه سقف بالاسر مجبورم همینو تحمل کنم چیزی نگم بخاطر شرایطم دائم جلو خانوادش با من بحث می‌کنه و بد رفتار می‌کنه اونا هم اصلا احترام به من نمیزارن مثلا دیشب رفتیم بیرون با دختر خواهرش گفت وایسییین بیرون من بیام دنبالتون اومدیم اونو دیده سلام خوشگل دایی منو دیده کلا نه سلام میده نه چیزی کلا در اختیار خانوادشه مالی همه جوره زندگی خودش مختل شده بخاطر اونا خواهراش و خانوادش رو میبینه کلا رفتارش بدتر هم میشه با من گفتم من خیلی گشنمه بریم یه چیزی بخوریم غذام دیر میشه اعصابم می‌ریزه بهم بجای اینکه درک کنه جلو بچه خواهرش به من میگه چیکار کنم اعصابم ریخته بهم بریم تخم مرغ بخوریم بعد اومدیم خونه جلو چشم من نیمرو زد نشست خورد یه تعارف نکرد بیا غذاتو بخور آنقدر بی شعوره پریشب هم جلو خواهرش و خانوادش داد میزنه سر من و با من بد حرف میزنه تا حالا نشده خودش پیشنهاد بده بریم بیرون غذا بخوریم من باید بگم با هزار غر غر ببره بخدا بچه ندارم می‌دونم باید جدا بشم چون خودشیفتست این آدم ولی چون کار ندارم و شهر غربتم پدرو مادرم فوت شدن میترسم البته در حد پول پیش یه خونه پس انداز مخفی دارم وگرنه صد دفعه تا الان رفتم قهر باز برگشتم یه برادر مجرد دارم آدم اهلی نیست معتاد بود ترکش دادم اوردمش شهری که ازدواج کردم فعلا سه ساله مصرف نمیکنه ولی از این آدم و خانوادش خیلی بهتره میگم جدا بشم میترسم برم پیش برادرم دوباره مصرف کنه نمی‌دونم چیکار کنم

چرا بری پیش برادرت؟ مستقل شو.. برو شهر خودت شده یه خونه ۳۰ متری اجاره کن برو سرکار حدقل روزمره تو که در میاری لطفا عمرت و تباه نکن از هیچی ام نترس اون بچه از این پدر خیری نمیبینه بچه دار نشیا این ادم به بچشم احساس ارزشمند بودن نمیده نمونش داشتم که بچه های خواهر برادرش اولویتن به بچه خودش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم فاطیما هستیا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

گذشتت هر چی بود تموم شده رفته الان با تو سر خودت زدن سرزنش کردن خودت هیچی عوض نمیشه بلکه خودت بدتر عذاب میکشی

گذشته رو ول کن بشین دوتا چهارتا کن تصمیم بگیر برای ایندت و رو تصمیمت بمون گر فکر میکنی گذشته اشتباه کردی حال رو درست انتخاب کن تا اینده خودت سرزنش نکنی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم