2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست

159 بازدید | 30 پست

یک سوال دارم

اگه از دست کارای مادرشوهر تون بعضی وقتی ناراحت شده باشید

ولی همو خیلی دوست داشته باشید و برای هم احترام قائل باشید دو طرف و رابطه زیادی هم باهم داشته باشید

ولی گاهی کوتاهی هایی کردن در قبال شما وخانوادتون

بعد اگه شرایط پیش بیاد یک روزی اون کوتاهی هارو به روشون میارید ؟؟

به نظرتون اصلا خوبه آدم به روی طرف بیاره؟؟

یابهتره صبر کنم دنیا خودش آنقدر بچرخه تا اونا هم بفهمم چیکار کردن ؟؟

خواهشاً با فکر جواب بدید

ما رابطمون خوبه

فقط چون یک اتفاقی افتاد و مادر شوهرم ازم گلایه کرد 

یهو توی ذهنم اومده منم از کارای گذشتش گلایه کنم و به روش بیارم 

ولی هی با خودم میگم بیخیال ما که مشکلی نداریم چرا الکی مشکل بسازم این موضوع هم که گلایه کرد چیز خاصی نبود که بخوام بزرگش کنم و بی تقصیر هم نبودم توی این موضوع که گلایه کردن ازم و همونجا هم تموم شد موضوع

ولی هی شیطون میاد توی مخم میگه تو هم بگو بگو بگو بگو چیکارا باهات کردن 

شیطون لعنت کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و این که آنقدر مشکلات توی زندگیش داره مادر شوهرم به خاطر بچه های دیگش که این حرفهای من توش گم شدس

یک برادر شوهرم در حال طلاقن به خاطر بچه دار نشدن خود زن و شوهر باهم دعوایی شدن و ربطی به خانواده شوهرم ندارن

اون یکی برادر شوهرم سنش داره می‌ره بالا و زن براش پیدا نمیشه

اون یکی جاریمم که کلا آتیش میاره وقتی میاد و می‌ره همه رو دیوانه می‌کنه با کارا و رفتارش

یک دختر هم به شدت مشکل مالی خودن و شوهرش هم سرطان داره و جدیدا متوجه شدیم 

وای نگم دیگه ...

هر موقع هر ناراحتی پیش اومد همون لحظه بیان کن اینکه تو خودت میریزی روی هم انباشته میشه و تبدیل به کی ...

آخه اصلا بلد نیستم 

مخصوصا این موضوعات برای قبل و اون زمان کوچکتر بودم و بس تجربه و بی زبون تر 

بگی که چی بشه اخه عزیزم وسوسه هارو بذار کنار با ارامش زندگی کن دیگه گذشت

آخه میگم بزار بفهمه اونم کوتاهی هاییی داشته 

و مادرشوهر بی نقص نبوده 

که توقع عروس بی نقص داشته باشه

ببین من یه اعتقادی دارم میگم مادر ک مادر آدمه بازم بحث و دلخوری و ناراحتی و اینا پیش میاد دیگه مادر شوهر ک جای خود داره .اگ فک میکنی چیزی نیس  کلا بگذر ولی بعضی وقتا هی گذشت کنی باعث میشه روشون زیاد شه خدایی من  اینجور بود برام ینی هی هیچی نگفتم .دیدم ن وقیحتر شدن .دیگ این اخرا یا جواب میدادم یا ب روشون می اوردم .شما ن شور شور ن بی نمک .از این ب بعد هر جا حرفی زدن همون موقع با ادب و احترام جوابشون رو بده ک فکر نکنن خری و بی زبون یکممم  حد خودشونو بدونن 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اگه اونم از شما گلایه کرده بله یگو اگه اونم مهربونی میکرد و هیچی نمیگفت یه چیزی

فقط یک بار گلایه کرد

و اونم به خاطر این که من یک حرفی زده بودم و انجامش نداده بودم 

گفت چرا حرف زدی و انجام ندادی

که خب حق داشت

ولی خب شرایط جوری پیش رفت که نشد انجام بدم