2777
2789

ما ۱۵ سال 

مهدی ۳۲

من ۱۶

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با عشقم ۲۰ سال اختلاف داریم!

هیچ مشکلی هم نداریم!

سن و سال یک عدده!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

مهم امگاناتی هست که تو این تورم وحشتناک براشون فراهم میشه پول باشه یه جورایی مجبورن همو درک کنن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من با یکی بودم ده سال بزرگتر بود ازم دیوونم کرد😐💔نهایت پنج سال

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من با عشقم ۲۰ سال اختلاف داریم!هیچ مشکلی هم نداریم! سن و سال یک عدده!

یعنی اون ۱۶ سالشه؟

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

من با عشقم ۲۰ سال اختلاف داریم!هیچ مشکلی هم نداریم! سن و سال یک عدده!

نه قربونت سن و سال اگه عدد بود دنبال دختر ۱۶ ساله نبودی که ساده باشه و کسیو جز تو ندیده باشه

.She's somebody , not some body.  

مریضن پدوفیلن بیشتر از ۱۰ ۱۲سال وحشتناکه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

من با یکی بودم ده سال بزرگتر بود ازم دیوونم کرد😐💔نهایت پنج سال

منم اين تجوبه و داشتم همش بهم ميگفت بزرگ شو همش ميگفت بچه اي حالم و بهم ميزد الان به اون روزا فكر ميكتم حالم بهم ميخوره

مریضن پدوفیلن بیشتر از ۱۰ ۱۲سال وحشتناکه

اصلا معنی پدوفیل رو میدونید چیه؟؟؟ پدوفیل به افراد سالمند مثلا ۷۰سالشه طرف به بچه کم سن مثلا ۷تا ۱۰سال میل داره 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻