2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودمم چون متاهلم و بچه دارم سال اخرمه از سال بعد معلمم ۲۲ سالمه ۱۳ تومنه حکمم ولی دریافتیم ۹

منم متاهلم امسال قبول شدم 

سال بالایی ها که سال سوم چهارمشونخ حقوقشون بیشتره یا همه مثل همن ؟

الان اصن بدهکاری نداری به دانشگاه ؟ 

ترددی ۹ تومن ۳.۲۵ به خاطر کسورات دانشگاه از ۱۳ تومن حکم کم میکنن

دیگه به دانشگاه بدهکاری نداری یعنی ؟الان تو سامانه بدهکاریت صفره؟نمیدونم چرا همه میگن ترددیا ۶تومن و اینا میگیرن 

منم متاهلم امسال قبول شدم سال بالایی ها که سال سوم چهارمشونخ حقوقشون بیشتره یا همه مثل همن ؟الان اصن ...

عزیزم گفتم که سال آخرم ۲۲ سالمه ، ۱۸ سالگی قبول شدم ۴ سال اومدم الان آخرین سالمه که انقدر میگیرم ، بدهی ندارم

عزیزم گفتم که سال آخرم ۲۲ سالمه ، ۱۸ سالگی قبول شدم ۴ سال اومدم الان آخرین سالمه که انقدر میگیرم ، ب ...

خب منظورم اینه شما که سال بالایی هستی از کسی که امسال ترم اولیه بیشتر میگیری یا فرقی نداره؟

دیگه به دانشگاه بدهکاری نداری یعنی ؟الان تو سامانه بدهکاریت صفره؟نمیدونم چرا همه میگن ترددیا ۶تومن و ...

خوب اونا حتما دلیلی داره شاید بدهی قبلی دارند . 

من این ماه ۸.۴ گرفتم ( چون ۶۵۰ هزارتومان بدهی برام مونده بود ) 

دیگه از ماه بعد میشه ۹ ( که خود مسئولای اونجا گفتن ) 

توی سایت الان ۶۵۰ هزارتومان بدهی زده احتمالا که تا ماه دیگه اینا میشه ۰ ( چون طول می‌کشه تغییر کنه ) 

خوب اونا حتما دلیلی داره شاید بدهی قبلی دارند . من این ماه ۸.۴ گرفتم ( چون ۶۵۰ هزارتومان بدهی برام م ...

تو یه کانالی دیدم همه در حد ۶ تومن براشون زده بودن 

اگه ۹باشه واقعا عالیه 

تو یه کانالی دیدم همه در حد ۶ تومن براشون زده بودن اگه ۹باشه واقعا عالیه

بله ۹ تومنه . 

حتما ازشون کسر نمی‌کردند الان بیشتر ازشون می‌گیرند . 

الان خوابگاهی ها ۶ و خرده ای می‌گیرند نه ترددی ها . 

بله ۹ تومنه . حتما ازشون کسر نمی‌کردند الان بیشتر ازشون می‌گیرند . الان خوابگاهی ها ۶ و خرده ای می‌گ ...

همه یه جوری مینالن از حقوق میگن اخرش هیچی برامون نمیمونه و همشو میدیم برای بدهکاری که من ترسیدم گفتم این حقوقو ندن که بهتره 

بله ۹ تومنه . حتما ازشون کسر نمی‌کردند الان بیشتر ازشون می‌گیرند . الان خوابگاهی ها ۶ و خرده ای می‌گ ...

ببخشید یه سوال دیگه سال بالایی ها و ترم اولیا به یه اندازه حقوق میگیرن؟

واینکه شما چه رشته ای هستین دانشگاه مهارتی یاد میدن که نیاز به دوره ی اموزگاری نباشه؟