2777
2789

یک هفتس سرگیجه و حالت تهوع خفیف دارم

از دیشب وقتی از جام بلند میشم چشام سیاهی میره تک و توک و همش خوابم میاد و چشام خستس و یکسره خوابم

وقتی هم میخوابم جوری خوابم میبره که انگار مردم

گاهی هم انگار تو توهمم مخصوصا موقع خواب 

دستمم از دیشب کم زور شده و پاهام موقع حرکت درد میکنه با اینکه غذامو میخورم بهتر نشدم به نظرتون ویروس جدیده؟چون علائم دیگه ای ندارم

و اینکه فشار خون و قندم نرماله

کسی اینطور نشده؟

رفتم ازمایش کلی دادم دیروز دو هفته دیگه جوابش میاد چیکار کنم بهتر شم تا اون موقع

نکنه علائمت بیماری بدی باشه

عزیزکم حتما به پزشک مراجعه کنید🤗

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکترت مشورت کن

کم خونی داری چون میگی چشات سیاهی میره

اصلا ففول و... میخوردی قبلا؟؟؟؟

از پزشک اجازه بگیر

با غذات ففول و ب کمپلکس خارجی بخور

دکتر شاید امپول نوروبیون هم بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

به نظرتون چیه؟ ازمایش کامل دادم

فکر نکنم اینجا کسی بدونه و به حرف ما هم گوش نده 

این چیزا جوری نیست که سر سری بگیرید عزیزکم حتما به دکتر مراجعه کن🤗💫

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

عفونت گوش میانیه عزیز

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

عفونت گوش میانیه عزیز

تمام علائمت رو داشتم قبلا دکتر همینو گفت

دکتر گوش و حلق و بینی یا متخصص داخلی برو 

بهت آنتی بیوتیک میده

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من خودمم اینطوری بودم تقریباً چندین سال +سردرد+تب+کسلی +بی‌حالی+ضعف شدید بدن +همش دلم میخواست سرمو بزارم زمینو بخوام حتی کارهای ساده خونمم نمیتونستم بکنم زندگیم فلج فلج بود تا جایی که حتی  ام آر آی مغزم دادم انقد همیشه سردرد داشتم

فقط ب کمپلکس ایرانی میخوردم گاهی

کافی نیست

ففول نمیخوری!!

ببین با پزشک مشورت کن 

ببین ففول میتونی بخوری

ففول رو با غذا بخور

و یه ب کمپلکس خوب

بنظرم باید سریع خوب شی با این

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

با دکترت مشورت کنکم خونی داری چون میگی چشات سیاهی میرهاصلا ففول و... میخوردی قبلا؟؟؟؟از پزشک اجازه ب ...

امروز چشام سیاهی نرفت فقط کمی سرگیجه دارم و چشام خستس و راه که میرم انگار یکمی پاهام سنگینه