2777
2789

تا حالا شنیدید یا دیدید کسی سوره احزاب بنویسه واسه ازدواج، اسم شخص خاصی پایین برگه بنویسه، دقیقا همون بیاد خواستگاریش؟

عاشق حسینم💖، امیدم قمر بنی هاشم🌺🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این کارا یکیو بیارن خواستگاری؟ واقعذ زشته و به نظرم بی احترامی به خدا و قرآنه

اینکه خدا ما رو جلو بقیه خار کرد زشت نیست؟ اینکه هر روز هر روز تو سرمون میکوبن چرا عروس نمیشید زشت نیست؟ خونه همه باباها خوش میگذره؟

اینکه نمیتونیم هر کسی به عنوان همسر انتخاب کنید زشته؟ آدما با هم فرق میکنند، من نمیتونم هر کسی در زد به عنوان خواستگار بگم باشه قبول.

اینکه خدا ما رو جلو بقیه خار کرد زشت نیست؟ اینکه هر روز هر روز تو سرمون میکوبن چرا عروس نمیشید زشت ن ...

خدا بهت بدهکاره مگه؟ شما مجبور نیستی به هر کسی بله بدی هرکس که مطابق میلت بود رو انتخاب کن . شاید طرف یکی دیگه رو بخواد چرا زندگی بقیه رو بهم میریزی؟ 

با این کارا یکیو بیارن خواستگاری؟ واقعذ زشته و به نظرم بی احترامی به خدا و قرآنه

با کفش کسی دیگه راه نرفتید قضاوت نکنید.

والا از سر بدبختیم وگر نه دیوونه که نیستم.

از سر ناچاری

خدا بهت بدهکاره مگه؟ شما مجبور نیستی به هر کسی بله بدی هرکس که مطابق میلت بود رو انتخاب کن . شاید طر ...

دقیقا مشکل همینه

من یکی دیگه رو میخواستم، همین آدم باعث شد از دستش بدم حالا مجبورم یا با خودش ازدواج کنم یا تا ابد مجرد بمونم.

آره ازش طلبکارم، تمام عمرم یه چیز ازش خواستم با کسی ازدواج کنم که دوسم داشته باشن. دو تا آدم همزمان دوسم داشتن، اون یکی واقعا دوسم داشت و این یکی تظاهر کرد به دوست داشتنم، مجبور به انتخاب شدم که متاسفانه آدم اشتباه انتخاب کردم.