2777
2789
عنوان

خانمها چقدر براخودتون خرج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 65 پست

منظورت رو نمی فهمم... آدم با دوستش می ره کافه یعنی داره برای خودش و خوشحالیش خرج می کنه دیگه.
یا مثلا کارگر می یاد برای تمیزی خونه برای اینکه با وجود این همه سرشلوغی کمر این وسط داغون نشه. 

و خب پول باشگاه هم که هست. 

این ناخون و کرم و ژل و فلان که مد شده به نظر من به خود رسیدن نیست. به خود رسیدن اصلی چیز دیگه است. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس که چیزی ببینم خوشم بیاد میخرم لباس خونگی هر دفعه برم بیرون شده یه تاپم باشه میگیرم ولی مثلا مانتو برا تابستون کلا ۴تا گرفتم ،مکملم فیتو وکپسول اهن فرامکس که دوماه اینا میمونن،لیزرم قبلا زیربغل وبیکنیو رفتم باید شاربرم که چن ماه عقب افتاده نرفتم هنوز،روتین پوستیم  هر وقت یه کدوم تموم بشه میخرم ،پاکسازی خودم تو خونه انجام میدم چون پوستم مشکل خاصی نداره که برم فیشال واین حرفا

باشگاهم که این چن ماه نتونستم برم

خیلی نه خییییییییلییییییییییی😅

من دختر خالم بچه پنج ماه داره ماشالله هر موقع میبینمش لباس ست خودش بچش کیف کفش ست هرروزم تو ارایشگاه 🤣😅لعنتی نمیدونم چجور وقت میکنه

هر فصل چند دست لباس خونه 

یه دست لباس بیرون 

کیف و کفش هر وقت که خوشم بیاد یا لازمم باشه 

روتین هر چند وقت میخرم 

ارایشگاهی نیستم کلا 

برا اصلاح دستگاه دارم 

وکس اینام خودم دستگاشو‌دارم 

لیرزم خوشم نمیاد 

خرج رستورانم زیاده فقط 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

لیزر اینا که هر ماه نیست 

ناخن ندوست نمیکارم یه دوره کاشتم خیلی بد بود ولی ناخن خودمو میبرم پیش ناخن کار لاک فانتزی میزنم

لباس زیر دیگه خودش میخواد استفاده کنه خودشم باید خرجشو بده😂😂

لباسم شاید ماهی یه مانتو بخرم با یکی دوتا تو خونه ای

کفش هم بستگی داره معمولا دوماه یبار میخرم اصلا نگه داری کفش بلد نیستم سریع خراب میکنم

من دختر خالم بچه پنج ماه داره ماشالله هر موقع میبینمش لباس ست خودش بچش کیف کفش ست هرروزم تو ارایشگاه ...

من شش روز بعد زایمان رفتم ترمیم ناخن😅😅😅 یک هفته بعدش هم مژه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️