2777
2789
سلام گلم یادمه تاپیک میزدی که برات دعا کنن بچه ها چند باری بودم داخل تاپیک هات و برات صلوات فرستادمچ ...

ست

این نذرم برا حاجت های قبلی نیست و برای پاس شدن یک درس خیلی سخت که برام نا نذاشت و استاد نمره رو گذاشته پاس شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۴۰۰ میلیون پول بده برم جراحی فک کنم همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 .

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنشو همین روزا بفروشه و یه ماشین مدل پایین نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم😭پدرم خیلی خسیس و بد دل😭😭...

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹 

@دختر_12‍

مرسی🌸🌸

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دعاکن معجزه اسا راضی بشه برم

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته