aria_stark مدیر استارتر عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 436 عنوان کنکوریا هزار و چهارصد و چهار 45 بازدید | 3 پست فیزیک پایه نشرالگو بهتره یا خیلی سبز برای کسی که فیزیک امسال ۳۳ زده 1404/06/05 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرنواا عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 83 قشنگم نشر الگو مفهومی بهت یاد میده یادگیری خیلی عمیقی داره خیلی سبز واسه کسی هست ک یاد گرفته میخاد تست بزنهاگ پایت قوی هست خیلی سبز اگ ضعیف نشر الگو مشاور تحصیلی📚 .. دانشجوی حقوق⚖️ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی😊 .. پشتیبانت در مسیر موفقیت 💪🏻💯
aria_stark مدیر استارتر عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 436 قشنگم نشر الگو مفهومی بهت یاد میده یادگیری خیلی عمیقی داره خیلی سبز واسه کسی هست ک یاد گرفته میخاد ت ... من برعکس شنیدنم🥲
مهرنواا عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 83 ببین کلا خیلی سبز ی کتاب خیلی خوووب و سطح بالاس ولی باز خود دانی مشاور تحصیلی📚 .. دانشجوی حقوق⚖️ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی😊 .. پشتیبانت در مسیر موفقیت 💪🏻💯
مهرنواا عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 83 من برعکس شنیدنم🥲 عزیز همه چی بستگی ب خودت داره ولی خب من بر اساس تجربم و دانش اموزام گفتم مشاور تحصیلی📚 .. دانشجوی حقوق⚖️ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی😊 .. پشتیبانت در مسیر موفقیت 💪🏻💯