2777
2789
عنوان

خوش به حال علی 😿😐

224 بازدید | 34 پست

دیشب سوار اسنپ شدم راننده شروع کرد تعریف کردن درباره بچه ش. اینا بچه دار نمیشد و علی را به فرزندی گرفتن. بعد یه چیزا گفت برگام ریخت 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره ده سالش بود

گفت یه خونه زدم ب نامش.

یه لپتاپ ۷۰ میلیونی گرفتم براش

ماشینم میخام بگیرم براش

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بگو پشمای منم بریزه ک آنقدر پول لیزر ندم 

دانشجوها بپرین تایپیک اخرم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

پسره ده سالش بودگفت یه خونه زدم ب نامش.یه لپتاپ ۷۰ میلیونی گرفتم براشماشینم میخام بگیرم براش

شغلش فقط همون اسنپ بود؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

خدایا به حرفای من  که گوش نمیدی فعلا سرت شلوغه خخ .

الهی تموم اونایی که بچه ندارن خدا بهشون بچه بده .درسته بچه همش مسئولیته پوست کله مارو کنده اینو میخوایم اونو میخوایم ولی بعضیا واقعا آرزوشونو به این آرزوشون جامعه عمل بپوشن .همسایه ماهم برن از اینجا 

گفت بچه بود رفتیم دکتر گفته بابا ویزیت زیاذه داریم گفته بابا جون اینا پول خورده چیزی نیس ک

بردیمش خارج نمیدونم ترکیه کجا

باید بهش برسیم وظیفه مونه 

من خیلی کیف کردم. دمش گرم. این بچه دیگ اینده ش تامینه. چ شانس خوبی داشته ک اگ ودر مادر واقعیش نخاستنش یه پدر مادر خوب اینجوری پیدا کرده