2777
2789

کنید...

اگه هم بدتون میاد که بک بدین....

من ادم سردی ام ، کلا ماهی ۳ یا ۴ بار باشه بسه 

خیلی هاشو خودم اماده میکنم 

شوهرم دو هفته شبا تا ۸ شب سرکار ده ساعت خسته میاد کارشم میدونم چیه و کلا تو مکان عمومی هستن پس خیانتی نیست .....

منم شب میاد درگیر شام و استراحت اون

بعد هم 😴 خواب

ولی برام نگران کننده اینکه ما دوتا هفته نداشتیم و عین خیالمون نیست...من واقعا اگه تا هفته بعد هم نباشه عین خیالم نیست.اونم میگه ن من که همیشه میخوام و فلان ولی ن واقعا اونجور نیست 

نگران کننده اس برام �😥😥😥چ کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخرین باری که طولانی شد حدود دوسال طول کشیدو الان هم حدود چهار ماهه

مگه میگه دو سال هیچی. بعد ۴ ماه.... بچه دارید؟ 

والا منم میگم اونجور پیش بریم بشیم ۴۰ سال همینی میشیم ک تو میگی سالی یبار

باید نباید قانون کتاب حساب و کتابی برای رابطه وجود ندار! سالی یک بار روزانه ده بار مهم رضایت دونفره

بخدا دچار استرسم حتی راجب این موضوع.... میگم نکنه من خوب نیستم نکنه جذاب نیستم ب وجد نمیارم نمیدونم ....ولی خب شوهرمم همونجوری بود از وقت دوستی.... کلا هیچ وقت حرف اونجوری نمیاد بزنه

دیگه ماهی ۳ ۴ بار خوبه دیگه

چ میدونم این دخترا اطرافم انقد له له می‌زنند برا دوست پسرشون میگم نکنه من ازدواج کردم درگیر اضطراب و فشار زندگی ام اونجور شدم ، نکنه سی گذروندم اونجور بی میلم....

مگه میگه دو سال هیچی. بعد ۴ ماه.... بچه دارید؟ والا منم میگم اونجور پیش بریم بشیم ۴۰ سال همینی میشیم ...

اگه بخوام تعریف کنم همه خون گریه میکنن

زندگیم خیلی به هم ریخته

بچه هم دارم

تازه با این وجود همسرم میگه تو زیاده خواهی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸