2777
2789
عنوان

نذر ام البنین

81 بازدید | 7 پست

میخوام نذر ام البنین بردارم کسی بوده که از این نذر حاجت گرفته باشه،،، میشه راهنمایی کنید 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ تا شنبه به نیت حضرت ام البنین صبحانه بده

صبحانه می تونه شامل نون پنیر 

یا بسته شیر 

یا کیک 

یا کلوچه

یا نون و ماست 

یا...باشه

هر کاری که با توجه و نیت قلبی انجام بدی احتمال جواب گرفتنش هست 

انشا الله برای شما هم واسطه بشن و حاجتت رو از خدا بگیرن

چطوریه

خوندم یکی گفت نذر کردم شنبه ها به نیتشون دو رکعت نماز بخونم،، یا هرکاری که در توانته

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

۷ تا شنبه به نیت حضرت ام البنین صبحانه بدهصبحانه می تونه شامل نون پنیر یا بسته شیر یا کیک یا کلوچهیا ...

به کسی خاص بدم یا فرق نداره،،، مثلا بچه های کار یا رفتگر و... 

به کسی خاص بدم یا فرق نداره،،، مثلا بچه های کار یا رفتگر و...

نه عزیزم هیچ فرقی نداره 

حتی زمانش هم فرق نداره ولی خوب بیشتر صبحانه میدن 

تو مسجد محل ما خانم ها که حاجت می گیرن بعد نماز مغرب و عشا یه سطل ماست و چند تا نون تازه میگیرن بعد نماز همونجا لقمه می گیرن و میدن به نمازگزارها

نه عزیزم هیچ فرقی نداره حتی زمانش هم فرق نداره ولی خوب بیشتر صبحانه میدن تو مسجد محل ما خانم ها که ح ...

ممنونم از راهنماییت مرسی