2777
2789
عنوان

ظهور نزدیکه ان شا الله

| مشاهده متن کامل بحث + 20198 بازدید | 1608 پست
چقدر حس خوب داره این پست فوق العاده اس چند بار خوندم 🤍

خدارو شکر که دوست داشتی عزیزجان 🥰

دقیقا منم❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللهم عجل لولیک الفرج بحق امیرالمومنین 🤲

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
الهی آمین یا رب العالمینبزودی شاهد ظهور مولامون باشیماللهم عجل لولیک الفرج یا صاحب الزمان ادرکنی

الهی آمین 🤲 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

خیلی ممنون از تگتون😍براتون صلوات میفرستم

ممنونم عزیزم لطف کردی😍

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
سلام عزيزم، ،خييلي ممنونم خبرم كردين، انشالله همه امون عاقبت به خير شيم و از بيروان واقعي حضرت مهدي، ...

دورت بگردم من عزیزم ممنونم بخاطر دعای قشنگت 🌷❤️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
@_امmamane_mehraboon‍ @nazdooneh222‍ @hosinjan‍ @tiyro‍ @1tar‍ به نام خدا 💖🌱إِنَّ الَّذِينَ قالُوا ...

یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.🌕✨️💚🌕💚✨️🌕💚✨️🌕💚✨️🌕💚✨️🌕💚✨️🌕

سلام بر تو اى صاحب عصر و زمان ؛ سلام بر تو اى جانشین خداى رحمان؛ سلام بر تو اى شریک و هم‏سنگ قرآن؛ سلام بر تو اى داراى دلیل و برهان قاطع؛

سلام بر تو اى امام آدمیان و جنّیان؛ سلام بر تو و بر اجداد پاک و پدران پاکیزه ‏ات که معصوم بودند ؛ و رحمت و برکت‏ هاى الهى نثارتان باد

🕊💚✨️🌕🕊💚✨️🌕🕊💚✨️🌕🕊💚✨️🌕🕊💚✨️🌕

اللهم احفظ قائدنا الامام الخامنه ای الی ظهور الحجه...🤲🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷🕊💚✨️🌕🕊💚✨️🌕🕊💚✨️🌕🕊💚

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/