2777
2789
عنوان

❌️کسانی که اپلاسیون بدن میرن❌️

67 بازدید | 10 پست

قیمتش چقدره و اینکه مو ها کم میشه؟ درد داره؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
قطعا كم ميشه. خيلي خوبه. هر دفه كمتر و نازك تر و ضعيف تر در مياد

با موم؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو لیزر کن

لیزر نمیتونم برم

من قبلاً میرفتم کم میشد واقعادرد برای دفعات اوله که ریشه مو محکمه قیمت الان رو خبر ندارم

یعنی تا وقتی بری کمه بعد باز زیاد میشه؟

بله اگه ژیلت بزنی زیاد میشه ولی کم کم انقد کم میشه که به چشم نمیاد

چه خوب با موم میرفتین شما؟