2777
2789

تو دیوار بزار واسه فروش

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلدی نگه داری؟! چند تان؟ اگه قلق هاش رو نمیدونم، چندتا مهماش رو بگم...

دوتا 

یکیش بیحال بود بهش ملست و استامینوفن دادم ولی حالش بهتر نشده

بگو لطفا چون نمیخوام بمیرن

دوتا یکیش بیحال بود بهش ملست و استامینوفن دادم ولی حالش بهتر نشدهبگو لطفا چون نمیخوام بمیرن

باید جاشون گرم باشه

کوچیک و گرم

البته نه طوری که خفه بشن

مثل زیر بغل پردارِ مادرشون باشه دیگه.... 

زیرشون کهنه بنداز حتما (کمک میکنه گرم بمونن مخصوصا بعضی پارچه ها که گرما رو نگه میداره) 

اب زیاد پیششون نذار 

مخصوصا اگه اسهال باشن 

آب رو تو ظرف کوچیک بذار که نریزن خیس بشن(یچیزی مثل در بطری منتها سنگین باشه که با پا برنگردوننش) 

شبا روی جعبه شون بالشتی چیزی بذار مخصوصا اگه کولر روشن میکنید که گرماشون هدر نره

استامینوفن اگه میدی زیاد نده 

بیحال میشن گشنه می مونن ضعیف تر میشن

گاهی یجایی بذار جعبه شون رو که آفتاب و سایه باشه یعنی هم یه قسمت از جعبه آفتاب بخوره هم یه قسمتش سایه که خودشون انتخاب کنن چه کنن

ولی بیرون نذار

من قبلا بالکن گذاشتم

نمیدونم کلاغ عوضی چطور فهمیده بود کلشون رو شکار کرده بود جز یکی

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚