2777
2789

برادر من میگه دخترا الان از مردا بالاترن و ازادی هم دارن موتور سوار میشن فلان و فقط به زنا توجه میشه تو جامعه... مثلا یه مانتو رو تو پیج مرد تبلیغ کنه نمیخرن زن بگه میخرن فلان..‌ پس مهریه نباید بگیرن حتی ۱ سکه هم زیاده واسه زنا... هم ازادی داشته باشن هم خونه خانوادشون بدون اجازه سر بزنن. هم مهریه داشته باشن.. تازه دنبال شاغل هم هست که خرج تحصیل اینای طرفم نده   هرچی هم به این و مادرم میگم جامعه مردسالاره باور نمیکنن.. خودشونم شدید پسر پرست و اهل مردسالاری هستن تازه  اشپزی بلده اما میکه عمرا بزارم زن ایندم بفهمه حتی اگه شاغل باشه خودش باید بپزه.. میگه قدیم که مردسالاری بود مهریه واسه اون زمان خوب بود نه الان

حیف داداشته ورگنه یچیزی بهش میگفتم

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امثال داداشت رو من دیدم یا هیچ کسی محل بهشون نمیده یا که مجبوره با یکی خیلی پایینتر بره و پوستشو در آینده میکنه بشین و ببین

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

همه اش چرت بود....چیز هایی که گفت آزادی،حقوق طبیعیه که تازگیا دارن عادی میشن...مثل موتور سواری و اینا...بعدش لباس زنونه رو معلومه یه زن تبلیغ کنه بیشتر دیده میشه تا یه مرد...زنه میتونه بپوشه تنخورشو مشتری ببینه...مرد میتونه مانتو بپوشه تنخورش رو مشتری ببینه؟

به داداشت بگو با این ذهنیتش زن نگیره هیچ وقت..دختر مردمو بدبخت نکنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

همین امثال داداشت رو من دیدم یا هیچ کسی محل بهشون نمیده یا که مجبوره با یکی خیلی پایینتر بره و پوستش ...

دقیقا ... پوستشونو میکنن حتی اکر مهریه نداشته باشن جور دیگه جبران میکنن تو زندگی

همه اش چرت بود....چیز هایی که گفت آزادی،حقوق طبیعیه که تازگیا دارن عادی میشن...مثل موتور سواری و این ...

مردونه فروشی منظورش بود به نظرم..اره موتورسواری حق طبیعی ماست

دقیقا ... پوستشونو میکنن حتی اکر مهریه نداشته باشن جور دیگه جبران میکنن تو زندگی

اره. البته اگه همچین شخصی پیدا بشه هم شاغل باشه هم مهریه نخواد و کار خونه هم کامل انجام بده😂😂 نیست اصلا! زن شاغل امروزی به کمتر از خودش راضی نمیشه، حاضر نیست از حقوقش هم بگذره و اگه قرار باشه کار خونه کاملا با خودش باشه یه قرون از پولش هم وارد زندگی نمیکنه بنابراین داداش گرامیت کلا در فضاست و فاز سیعگما برداشته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مردونه فروشی منظورش بود به نظرم..اره موتورسواری حق طبیعی ماست

خوب مردونه فروشی هم خریدارش مرده دیگه چه ربطی داره....به عرضه ی فروشنده اس...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اره. البته اگه همچین شخصی پیدا بشه هم شاغل باشه هم مهریه نخواد و کار خونه هم کامل انجام بده😂😂 نیست ...

مادرم میگه پس دخترا برن به گداگشنه ها بله بگن و هزار سکه بنویسن. وقتی طرف نداره چه فایده. اما پسر من خونه میلیاردی و ماشین صفر داره. طرف از اول زندگی میره تو رفاه. پس نباید مهریه بخاد