2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

83 بازدید | 9 پست

دخترا ما برا پسرمون ودخترمون اسم انتخاب کرده بودیم به همه گفته بودیم .بعد خواهر شوهرم پسردار شد میخواست بین این همه اسم..اسم انتخابیه مارو بزاره .خلاصه شوهرم نزاشت .اونام ناراحت شدن .بگذریم.الان من باردارم  هفت هفتم .مثلا به خواهرشوهرم میگم ضعف میکنم میگه عه دختره .میگم تب لرز دارم میگه عه دختره.امروز اوردم بالا میگه بخدا تو دختره.

گفتم تنش سالم باشه هرچی باشه.خلاصه اصرار داره دختر باشه بگه این همه جنگیدید ما اسم بچه شمارو نزاریم اخر بچت دختر بود😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول کن کار شما خیلی مسخره بوده که قبل بارداری و تعیین جنسیت اسم رو بین مردم جار زدید

خب خودشون میپرسیدن مام میگفتیم .

بعد هر اسمی من انتخاب میکردم میگفت عه اینو خو من انتخاب کردم درصورتی که اینطور نبود .و به خاطر یه اسم خواهراش میگفتن شاید از داداشمون نتونه بچه بیاره 

گفتم این چ حرفیه چرا نیاره.

خودشون میپرسیدن ما میگفتیم .بعد هر اسمی که من میگفتم این میگفت عه اینو من انتخاب کردم

خودش یه پسر داره دومی باردار شد دکترا احتمال دادن دختره 

تا یه هفته تو خونشون عزارادری بود شوهرش و پسرش که کلاس پنحمه  که چرا این دختره .بعد رفت سونو گفتن پسره شهرو شیرینی دادن.

هرسری زنگ میزنه میگه تو دختره .گفتم خداکنه دختر نعمته دختر بود بعدیشو پسر میارم

بیخیال بابا 

از اول نباید میگفتین یا برای اسم مقاومت کنید 

حالام اون میخواد مثلا اینجوری جبران کنه 

بی تفاوت باش بگو جنسیت مهم نیس و سلامتی مهمه 

من با یکی دیگه تقریبا همزمان باردار بودم اون دوماه زودتر و اسم انتخابیه منو گذاشت رو بچش😂