2777
2789

وای حالم بهم میخوره از گوشت گوسفندی

هر چی که متعلق به گوسفنده جز جیگر🤢

وای بچه ها موضوع مهمیه چجوری حل کنم اینو اخه هر جا میرم مهمونی اذیت میشم ؟🤒😷 و هیچی نمیخورم

و من خدا را دارم🧿…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصداق بارز‌ ضرب المثل: گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف بو میده🤣

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یه بار از هر دوتا بزار تو بشقابت ببین گوشت گوسفندی چقدر خوشمزه تره نسبت به گوساله 

اونایی هم که میگن بو میده ،گوشت بز بهتون دادن چون گوسفندی هیچ بویی نداره 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه بار از هر دوتا بزار تو بشقابت ببین گوشت گوسفندی چقدر خوشمزه تره نسبت به گوساله اونایی هم که میگن ...

من کلا نسبت به هر اعضای گوسفند اینجوریم کله پاچه هر چیزیییی سیرابی همه چی😷 از بچگی و الان شدید تر شده جوری که نمیتونم غذا بخورم

و من خدا را دارم🧿…

خواهر منم بدش میاد میگه بو‌ و مزه خوبی نداره . 

من با اینکه بد غذام و روی بو حساسم ولی اصلا از گوشت گوسفندی بدم نمیاد . هیچ بویی هم حس نمیکنم . 

فکر کنم به نحوه طبخ خیلی ربط داره چون خواهرم تو خونه خودمون گوشت گوسفندی میخوره و اصلا متوجه نمیشه اما تو مهمونی و … گوست گوسفند باشه سریع میفهمه میگه بو میده.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑