2777
2789
عنوان

کسی تخمک گذاری دردناک داره

134 بازدید | 23 پست

سلام خانما.

روز ۱۷ تا ۱۳ تخمک گذاری زیر دلم درد انقباضی داره میره و میاد با راه رفتن خوب میشه بادراز کشیدن بیشترحس میشه. 

دردش جابه جا میشه ، از پایین سمت رحم هست و بعد میاد بالا زیر ناف. یبوست و نفخ خفیفم میگیرم .در کل زیر شکمه از ناف به پایین. حدودا ۷ ماهه اینطوریم دوبار سونو دادم و نرمال بوده همه چی.

همزمان پریودیم هم نامنظم شده کمی. دکتر میگه فقططططط درد تخمک گذاری یک روزه نه بیشتر ولی من تو اینترنت خوندم کسایی بودن که مثل من ۴/۵ روزه باشن.

و دکتر امروز گفت ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی ولی دردت برای تخمک گذاری نیست چون سونوت نرماله.

توسط دکتر داخلی هم چکاپ شدم و گوارشم مشکلی نداره.

کسی این نوع درد رو داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من

جدی؟ جسارتا بیماری خاصی ندارید؟ چون من دیکه نمیدونم کدوم دکتر برم همشون میگن نرمالی ولی درد رو دارم هنوز🥲

دکترای زنان هم اصلا به این اشاره نمیکنن که این نوع درد توی بعضیا میتونه نرمال باشه همش میگن نه فقط یه روز

منم همینجوریم .دردش به پهلوم هم میزنه خیلی بده

جدی؟ جسارتا بیماری خاصی ندارید؟ چون من دیکه نمیدونم کدوم دکتر برم همشون میگن نرمالی ولی درد رو دارم هنوز🥲

دکترای زنان هم اصلا به این اشاره نمیکنن که این نوع درد توی بعضیا میتونه نرمال باشه همش میگن نه فقط یه روز

قبلا کیست و تنبلی تخمدان داشتم

عه من امروز دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان دارم🥲 البته کیست ندارم ولی گفت نسبت هورمون هات به هم نمیخوره و برام قرص نوشت.

شما همون موقع که تنبلی داشتید تخمک گذاریتون دردناک بود؟ یا همیشه اینطوری بودید

منم درد دارم زمان تخمک گذاری حدود سه روز بعضی تخمک ها سخت آزاد میشن