2777
2789
عنوان

روز های سخت

59 بازدید | 4 پست

یادم باشه که این دنیا محل امتحان و سختیا هست … اگه امروز اشک میریزم اگه فردا اگه این روز ها اشک میریزم نباید بگم چرا نباید بگم خدایا چرا من …تسلیم خدا باشم مطمعنم اون خیر صلاح بندهاشو بیشتر می خواد بمونه به یادگاری برای روزی که قوی بلند بشم بگم خدایا شکرت این روزا هم گذشت اگه دوست داشتید یه صلوات برام بفرستید من سخت به دعا شماها محتاجم🥲❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید برام عزیزم در یک فروپاشی روانیم حتی نمی تونم بلند بشم از جام امیدم به خداست

عزیزم برخورد به مشکلات همیشه اولش سخته ولی اینو بدون قراره یه انرژی آزاد بشه تا سوخت روزای،بعدت باشه و پیشرفت کنی فقط درسش رو بعداکه بهترشدی بگیر امیدوارم حالت خوب بشه و موفق باشی

خدا کافیست 

عزیزم برخورد به مشکلات همیشه اولش سخته ولی اینو بدون قراره یه انرژی آزاد بشه تا سوخت روزای،بعدت باشه ...

فداتشم من حقیقتا خودم میدونم اگه من این مرحله رد کنم دیگه هیچی نمی تونه شکستم بده 🥲