2777
2789

مدبر مهد مو ن هست و ما مربی هستیم 

پارسال نف ی 200 گذاشتیم ی شکلات خوری سنتی و قشنگ خریدیم نبردش اصلا خوشش هم نیومد 

بعد اون وقت ب یکی از همکارها گفته بود این چیه اخه باید هر کی جدا میداد 

من امسال فقط تبریک گفتم فعلا نمیدونم بخرم چیزی یا نه 

درضمن همه همکار قبلی ها رفتن و من خودم تنها موندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همکارای جدیدت هماهنگ شو اگه میخان پول رو هم بذارن که تابع جمع باش 

اگه ام نمیخان یه گلی چیزی بخر 

یه دست گل بخر راحت و بی دردسر 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

آخه یکبار یکی گل خرید به من گفت ووی

وای عجب آدم مزخرفیه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

من باشم خیر هدیه نمیبرم  برای چنین فرد کم شعوری 

هدیه هر کس بسته به سلیقه و بودجه اون فرد هست و بطور کل نشان از این هست که برای طرف مقابل ارزش و احترام قائل بودند که هدیه گرفتند 

حالا طرف نمیپذیره یا ادا میاد عدم شخصیت و شعورش را نشان میده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا بخری؟مگه روز مدیره؟😑😑😑😑حالا اگه ازش خوشت میاد و حالت دوستی باهاش داری یا اینا به کنار وایب م ...

ی جورایی آره دوست میدونمش اما با رفتاری ک پارسال کرد خیلی ناراحت شدم و میگم ولش کن نخرم اما چ طور رفتار کنم ک ناراحت نشه 

من باشم خیر هدیه نمیبرم برای چنین فرد کم شعوری هدیه هر کس بسته به سلیقه و بودجه اون فرد هست و بطور ...

چ جور رفتار کنم نارحت نشه دیدمش وگفت تولدم بوده چی بگم