2777
2789

اعتماد بنفسم شدیدا اومده پایین درحدی که افسرده شدم واقعا....همش خودمو مقایسه میکنم یا فکر میکنم به اندازه کافی خوب نیستم به نظرتون علتش چی میتونه باشه بخاطر اینستاگرام و شبکه های اجتماعیه؟آخه قبلا که نداشتم اینجوری نبودم واقعا خودمو دوست داشتم حس زیبایی داشتم الان ندارم افسردگی گرفتم  خیلی شدیده همش هم دوست دارم کارای زیبایی انجام بدم مثلا ابرو بکارم یا ژل بزنم کلافه شدم 😔😔برم تراپی درست میشه؟

منم اینطوری شدم و تازه متوجه شدم نداشتن اعتماد بنفس روی نظر مردم هم تاثیر می‌ذاره من یک زمانی که احساس زیبایی داشتم و اعتماد بنفس بالا تمام اطرافیانم من رو زیبا میدیدن و تعریف و تمجید میکردم الان که احساس ناکافی بودن دارم و اعتماد بنفسم پایینه انگاری همه متوجه میشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوری شدم و تازه متوجه شدم نداشتن اعتماد بنفس روی نظر مردم هم تاثیر می‌ذاره من یک زمانی که احس ...

وای دقیققااااا من قبلا همه از چهرم تعریف میکردن الان که خودم اعتماد به نفس ندارم انگار بقیه هم همونجوری میبیننت دقیقا برای منم همینه