2777
2789

می خواستم بهتون بگم عزیزان که امکان نداره چون:

یک نفر رو می شناختن که بیماری روحی شدید داشت می بردنش شوک بهش می دادن خوب می شد و وقتی نامه هایی رو که می نوشت و پرت می کرد بیرون بهش نشون می دادن چیزی یادش نمی اومد. اصلا یادش نمی اومد که بیماری داشته!

احتمالا اون کاربر هم یک بیماری ای چیزی داره که اینطوری می کنن پدر و مادرش و بعد از شوک ایشون یادش نمیاد اصلا بیماری داشته و چیکار ها می کرده

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

درسته فکر میکنه توطئه کردن مامان باباش

😐😐😐

مگه میشه تیمارستان بیخودی شوک بده!

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐مگه میشه تیمارستان بیخودی شوک بده!

میگم حرف شما درسته اون فکر میکنه مامان باباش توطئه کردن

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

به احتمال زیاد مبتلا به اسکیزوفرنی هستند.‌

چه ربطی به اسکیزوفرنی داره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

به احتمال زیاد مبتلا به اسکیزوفرنی هستند.‌

می خواستم همین رو بگم!

ولی اسمش خیلی سخته خدایی آدم درست نمیتونه تلفظ کنه ولی به احتمال زیاد این بیماری رو دارن

میگم حرف شما درسته اون فکر میکنه مامان باباش توطئه کردن

اهان از اون نظر

ولی خدایی امیدوارم که حالش خوب بشه با این وضعیتش تمام سایت می شناسنش

ولی من دیدم کسی رو که بزور بردنش و چیزیش نبود از نزدیک یکی از عزیزانمه

چرا خب

اتفاقا برعکس خانواده های ایرانی همه اش فکر برو هستن دوست ندارم کسی بفهمه بچه سون مشکل داره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ولی من دیدم کسی رو که بزور بردنش و چیزیش نبود از نزدیک یکی از عزیزانمه

امکان نداره

حتی دولتی ها هم بدون مدرک شوک نمیدن